TRABZONSPOR

Hami Hoca Onur’la özel görüştü

Takım kaptanı Onur’la özel bir görüşme yapan Mandıralı, kendisinden takım arkadaşlarının motivasyonunu artırmak için ekstra çaba göstermesini istedi.

Hami Hoca Onur’la özel görüştü

İmza törenin ardından hemen takımla ilk antrenmanına çıkan Hami Mandıralı, görevine hızlı başladı.

Futbolcuların kendisini sıcak karşılamasından mutlu olan genç teknik adam, ilk antrenmanında oyuncularıyla yakında ilgilenirken, yapılan çalışmaları ise kenardan izlemeyi tercih etti. Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Mandıralı, daha sonra takımın eski hocası Trabzonspor Gençlik Geliştirme Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Yönetimle ve teknik heyet ile yaptığı görüşmelerin ardından takımda yer alan bazı isimlerle bir araya gelen genç teknik adam, takım kaptanı kaleci Onur ile bir araya gelerek özel bir görüşme gerçekleştirdi. Mandıralı, Onur’dan takım arkadaşlarının motivasyonunu artırmak için ekstra çaba göstermesini istedi.

BEŞİKTAŞ MAÇIYLA YENİ BİR SAYFA

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Koordinatörü Sadi Tekelioğlu’nun görevine geri dönmesinin ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, hafta sona Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmada yeni bir sayfa açmak istiyor.

Bursaspor karşısında ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapmanın izlerini silmeye çalışan Karadeniz ekibinde, Beşiktaş müsabakası kötü günleri geride bırakma adına önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Trabzonspor Mandıralı ile çalıştı

MANDIRALI MAÇA KADAR YOĞUN BİR TERAPİ UYGULAYACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Spor Toto Süper Ligi’nin 19. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak Beşiktaş maçına kadar, takım üzerinde yoğun bir terapi uygulayacak. Oyuncularıyla sık sık bir araya gelerek zorlu müsabaka öncesi bütün motivasyon yöntemlerini kullanacak olan Mandıralı, yaşadıkları düşüşün ardından yeniden bir çıkış yakalamak için Beşiktaş maçının herkes için bir fırsat ve şans olarak görülmesini istiyor. Mandıralı, saha dışında yaşanacak gelişmelerin uzağında olduklarını ve işlerinin saha içinde olduğunu özellikle vurguluyor.

TARAFTARIMIZ BU SEVİNCİ YAŞAMALI

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takım olarak iyi bir konumda olmadıklarını belirterek, "Taraftarlarımızı mutlu edebiliriz. Yukarılara doğru tırmanmak ve yeni bir çıkış arıyorsak Beşiktaş müsabakası bizim için önemli bir fırsat. Bunu iyi kullanmalıyız. Yağmur-çamur demeden bizi desteklemeye gelen taraftarlarımız bunu hak ediyor" diyerek oyuncularına zorlu maçın önemini anlatıyor.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA FARKLI BİR TAKIM

Trabzonspor’un yeni teknik patronu Hami Mandıralı, görevini devraldığı Sadi Tekelioğlu’ndan sonra kadroda mini revizyonlar yaparak ideal 11’ini şekillendirmek için yoğun çaba harcamaya başladı. Kısıtlı bir hazırlık dönemi sonrası Beşiktaş karşısında eski hocası Şenol Güneş’e karşı taktik savaşı verecek olan genç teknik adam, özellikle orta saha ve hücum hattında revizyonlar yapması bekleniyor.

Yorumlar
TREND HABERLER