DİĞER HABERLER

Halter Şampiyonası için hazırlık başladı

Halter Bayan Milli Takımı, 5-13 Kasım tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek Dünya Halter Şampiyonası'nın hazırlıklarını Çorum'da sürdürüyor.

Halter Şampiyonası için hazırlık başladı
Bayan Milli Takımı Antrenörü Talat Ünlü'nün gözetiminde 2 Kasım'a kadar çalışmalarını sürdürecek olan sporcular oldukça yoğun ve istekli çalışarak Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyorlar.

Antrenör Talat Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Eylül'de geldikleri Çorum'da çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini, milli takımda yer alacak Nurcan Taylan dışındaki tüm sporcuların Çorum'daki kampa katıldığını söyledi.

Kampın verimli geçtiğini belirten Ünlü, 10 günlük süre içinde sporcuların performanslarının yeterli olduğunu gözlemlediklerini, ancak daha üst seviyelere çıkmak istediklerini ifade etti.

Dünya Şampiyonası'ndaki hedeflerini anlatan Ünlü, ferdi ve takım sınırlamasının önemli olduğunu belirterek, ''Ancak en büyük hedefimiz 2012 Londra Olimpiyatları'na vize almak'' dedi.

Büyükler Avrupa Dünya Şampiyonası İkincisi Aylin Daşdelen de birlik ve beraberlik içinde bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ''Bu ikinci ağır antrenmanım olacak. Güzel bir şekilde çalışıyoruz. Devletimizin ve federasyonumuzun imkanlarıyla güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz'' diye konuştu.

Büyükler Avrupa Üçüncüsü 75 kiloda Ummuhan Uçar ise 5 gündür kampta olduğunu, şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER