MAÇ ANLATIMLARI

Halilhodzic'i sinirlendiren oruç sorusu

Bosnalı teknik adama Cezayirli oyuncuların oruç tutup tutmadıkları soruldu. Hoca bu soruya bakın ne cevap verdi...

Halilhodzic'i sinirlendiren oruç sorusu
Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic basın toplantısında gelen oruç sorularına çok sinirlendi.  
 
Almanya maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Bosnalı teknik adama Cezayirli oyuncuların oruç tutup tutmadıkları soruldu.

61 yaşındaki Halilhodzic bunun üzerine, 'Bu, oyuncularımın kendilerinin özgürce yapacağı bir seçim. Özel bir mesele. Bu konuda soru sormak saygısızlık ve ahlak yoksunluğudur. Ne istiyorlarsa öyle yapacaklar. Artık bu tartışmalara bir son verin' dedi.  
 
"İŞİMİZ ZOR OLACAK"

2011'den beri çalıştırdığı Cezayir'in dünya kupalarında ilk kez gruptan çıkmasını sağlayan Halilhodzic yeni rakipleri Almanya için, 'Üç Dünya şampiyonluğu bulunan bir takım. Yine şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Topa sahip olmalıyız. Hem zihinsel hem fiziksel olarak çok iyi durumdalar. İşimiz çok zor olacak' diye konuştu. Halilhodzic'in kupadan sonra Trabzonspor'u çalıştırması bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN YENİ HOCASI OLACAK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde Trtspor'da yayınlanan ''Kupa Anatomi'' programına telefonla bağlanarak Halilhodzic'in Dünya Kupası'nın ardından Cezayir Milli Takımı'ndaki görevini bırakıp Trabzonspor'un başına geçeceğini açıklamıştı.        

 
DÜNYA KUPASI VİDEOLARI-TIKLA İZLE
 
TRABZONSPOR 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER