SPOR MAGAZİN

Hakan Hepcan'ın Gomis paylaşımı Şahan Gökbakar'ı çıldırttı

Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın Galatasaraylı oyuncu Bafetimbi Gomis için maymun benzetmesi komedyen Şahan Gökbakar'ı da kızdırdı.

 Hakan Hepcan'ın Gomis paylaşımı Şahan Gökbakar'ı çıldırttı

Fenerbahçe taraftarlılığıyla bilinen Hakan Hepcan'ın twitter hesabında yaptığı yorum olay oldu.

Hepcan, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından attığı tweette, "Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray'da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor." ifadelerini kullandı. 

Hepcan, olayın büyümesiyle sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi, bunun üzerine koyu Galatasaraylı komedyen Şahan Gökbakar'dan fenomene tepki geldi. Gökbakar Instagram hesabından şunları yazdı:

"Bu çocuk efendi ve kendi halinde yetenkli de bir çocuk ama malesef çirkin bir söylem dökülmüş parmaklarından. Ardından herkes yüklenince, "yanlış anlaşıldım" demiş. Lan alenen Gomise maymun demişin zibidi. Yanlış anlamasımı var.Siyahi bir futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özürünü dile "çocukluk ettim, ırkçılıktan değil cahillikten oldu" vs. gibi bir mazeret bildir bari. Bu arada bende ona zibidi dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim zabudo demek istemiştim..."

Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı kısa sürede birçok yorum alırken, ünlü işadamı Hacı Sabancı'nın "Yetenekli mi yeteneksiz mi bilemem de efendi falan değil... Terbiyesizin teki bu çocuk" şeklinde cevaplaması dikkatten kaçmadı.

"CEM YILMAZ KADAR ZEKİ BULMUYORUM"

Gökbakar'ın paylaşımını gören Hakan Hepcan'dan ise yanıt gecikmedi. Hepcan Twitter hesabı üzerinden komendyen şunları yazdı:

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER