FENERBAHÇE

Gomis Fernandao ve Soldado'yu 3'e katladı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde Bafetimbi Gomis 25 kez fileleri havalandırırken Fernandao ile Soldado'yu 3'e katladı.

Gomis Fernandao ve Soldado'yu 3'e katladı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde golcüler ön plana çıkacak. Maçta gözler sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis, sarı-lacivertlilerde ise Fernandao ile Soldado'da olacak. Aslan'da forvet bölgesinde Eren Derdiyok, Kanarya'da da Vincent Janssen'in sakatlıkları bulunuyor.

GOMİS 24 MAÇTA 25 GOL ATTI : Bu sezon hem kendi gol rekorunu hem de kulüp yabancı futbolcu gol atma rekorunu kıran Gomis, sarı-kırmızılı forma ile bu sezon 24 lig maçında sahaya çıktı. Fransız futbolcu, bu maçların 15'inde rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 25 gol kaydetti.

FERNANDAO İLE SOLDADO'DAN 8 GOL : Fenerbahçe'de ise uzun süreli sakatlıktan çıkan Fernandao 10 karşılaşmada Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan süre aldı. Brezilyalı golcü bu müsabakalarda 5 gol attı. Sarı-lacivertlilerin İspanyol forveti Roberto Soldado ise 17 maçta forma giydi ve 3 gol atabildi.

Yorumlar
TREND HABERLER