BURSASPOR

Golleri atınca kıllandılar Taiwo'nun kemik yaşı kaç?

Altınordu'nun U19 Türkiye Şampiyonası'nda yaşının belirlenmesi için federasyona başvuruda bulunduğu Bursasporlu Abdulrahman Taiwo'nun kemik yaşı belli oldu.

Golleri atınca kıllandılar Taiwo'nun kemik yaşı kaç?

Bursaspor'un sezon başında Afrika'dan getirdiği yapancı oyuncular arasında yer alan 1998 doğumlu Abdulrahman Taiwo, U19 Türkiye Şampiyonası'nda attığı gollerle yeşil beyazlı takıma kupayı getirmişti.

Final maçında Altınordu karşısında etkili bir performans sergileyen Nijeryalı oyuncu için Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan federasyona şikayette bulunarak kemik yaşını tespit edilmesini istemişti.

KEMİK YAŞI 18-19 ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bursaspor Kulübü'ne göndermiş olduğu emirle Nijeryalı oyuncu kemik testine girdi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilimdalı'nda yapılan incelemeler sonucunda oyuncunun kemik yaşının 18-19 olduğu resmi olarak raporlandı.

BURSASPOR ŞAMPİYON OLMUŞTU

U19 Türkiye Kupası Final maçında Altınordu ile karşılaşan Bursaspor'da Taiwo 2 gol birden atarak yıldızlaştığı maçı yeşil beyazlılar 3-1 kazanmış ve Türkiye Şampiyonu olarak gelecek sezon ülkemizi UEFA Gençlik Ligi'nde Avrupa'nın dev takımları arasında temsil etme hakkı kazanmıştı.

Konyaspor Başakşehir Türkiye Kupası Finali maçı hangi kanalda?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER