BEŞİKTAŞ

Gökhan Töre ve Mario Gomez dönüyor

Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı.

Gökhan Töre ve Mario Gomez dönüyor

Gökhan Töre’nin West Ham United’da tutunamaması sonrasında yönetim, kiralık olarak gönderdiği oyuncusunu Ocak ayında geri almayı planlıyor. Slaven Bilic’in de Kartal’daki bir diğer gözdesi Kerim’in peşinde olduğu konuşulurken; Töre’yle birlikte Gomez’in de dönebileceği iddia ediliyor

Süper Lig’de şampiyon unvanlarını bu sezon da koruyup formalarına üçüncü yıldızı takmanın planlarını yapan yönetimin, geçen sezon takımda görev yapan 2 ismin peşine düştüğü ortaya çıktı. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’a satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Gökhan Töre’nin Ada’da ortaya koyduğu kötü performans neticesinde bu ekipte tutunamaması sonrasında yönetimin, oyuncusunu Ocak ayında geri isteyeceği bildirildi. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 ay futboldan uzak kalacak olan 24 yaşındaki oyuncunun da geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. West Ham United Yönetimi’nin de Gökhan’ın 13 milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanmama kararı aldığı ve kendisini geri gönderebileceği ifade edildi.

Beşiktaş'ın zaferi ünlüleri coşturdu!

Süper Mario: Pişmanım

Fanatik'inFiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından  haberine göre; kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta adeta küllerinden doğan Mario Gomez, geçen dönemde 33 lig maçında 26 gol atarak Kara Kartal’a şampiyonluğu getiren isim olmuştu. Türkiye Ligi’nin gol kralı olarak Almanya Milli Takımı’yla Euro 2016’ya katılan Gomez, Fransa’daki turnuvanın ardından sürpriz bir şekilde gittiği Wolsfburg’ta fabrika ayarlarına dönmüştü! Yeşil-Beyazlılar’da 6 lig maçına çıkan ancak henüz golle buluşamaması sebebiyle eleştirilen Gomez’in, sık sık eski takım arkadaşları aracılığıyla, “Pişmanım. Geri dönmek istiyorum” mesajını göndermesi sonrasında yönetim bu ismi gündemine aldı.

Napoli - Beşiktaş maçında olay penaltı kararları!
Yorumlar
TREND HABERLER