BEŞİKTAŞ

Gökhan Töre İngiltere'de tutunamadı

Beşiktaş'da geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından eski hocası Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’ın yolunu tutan Gökhan Töre, İngiltere’de tutunamadı.

Gökhan Töre İngiltere'de tutunamadı

West Ham’da tutunamayan Gökhan Töre’ye kulübünden Beşiktaş’a dönüş izni çıktı. Bu transfere sıcak bakan Başkan Fikret Orman’ın, Ada ekibine, “Gökhan’ı Ocak’ta geri alırız ama tarafımıza ödenen 2,5 milyon Pound’luk kiralama bedelini geri vermeyiz” dediği ortaya çıktı.

Londra temsilcisinde çıktığı 8 lig maçında 1 asistlik performans sergileyerek beklentilerin altında kalan 24 yaşındaki futbolcu, sakatlığı sebebiyle takımdan en az 2 hafta uzak kalacak olması sebebiyle iyice gözden düştü.

Beşiktaş’tan 2,5 milyon Pound (yaklaşık 10 milyon TL) karşılığında kiralanan ve sözleşmesinde 10 milyon Pound’luk (40 milyon TL) satın alma opsiyonu bulunan milli oyuncunun ara transfer döneminde Beşiktaş’a geri dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Gökhan Töre

Fikret Orman’ın isteği net

Slaven Bilic takımda tutmak istemesine rağmen West Ham United yönetiminin de Gökhan’ı geri gönderme taraftarı olduğu bildirildi. En başından beri Töre’nin Beşiktaş’ta kalmasını isteyen Başkan Fikret Orman’ın da oyuncusunun Ocak ayında takıma geri dönüşüne olumlu baktığı ancak bu konuda West Ham United’tan bir istekte bulunduğu ortaya çıktı.

Orman’ın, “Gökhan’ı Ocak’ta geri alırız ama tarafımıza ödenen 2,5 milyon Pound’luk kiralama bedelini geri vermeyiz. Oyuncumuz tam dönem ödenmesine rağmen yarım dönem oynayıp takıma dönebilir” dediği ifade edildi.

Yorumlar
TREND HABERLER