FENERBAHÇE

Giuliano'dan transfer iddialarına yanıt

İsviçre kampında basın mensuplarına konuşan Giuliano, Brezilya'ya döneceği iddialarını yalanladı.

Giuliano'dan transfer iddialarına yanıt

Sarı-lacivertli takımla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcu şimdiye kadar Flamengo ekibinden hiç kimsenin kendisiyle temasa geçmediğini açıkladı, “Ben zaten Fenerbahçe’de çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak ve ülkeme geri dönmek gibi bir düşüncem yok” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Giuliano geleceğiyle ilgili Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir transfer haberleriyle adı anılan yetenekli futbolcuya son olarak ülkesinin önde gelen kulüplerinden Flamengo’nun talip olduğu ileri sürüldü. Transfer iddialarını kesin bir dille yalanlayan Giuliano kariyerine Avrupa’da devam edeceğini söyledi.

Zenit’ten geçtiğimiz sezon başında 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve Fenerbahçe ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncu, “Açıkçası benim böyle bir tekliften haberim yok. Kimse bu konuyla ilgili benimle temas kurmadı. Ben zaten Fenerbahçe’de çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak ve ülkeme dönmek gibi bir düşüncem yok” diye konuştu.

Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alamayan ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayan Giulinano kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Sarı-lacivertli futbolcu ülkesinden birçok talibi ve kendisini takip eden kulüp olsa da Brezilya’ya dönmek için yaşının genç olduğunu düşünüyor. Giuliano ile daha önce yaptığımız sohbette de ilerleyen dönemde kariyerine Avrupa’da devam etme niyetinde olduğunu ifade etmişti.

Geçen sezon Fenerbahçe’nin vazgeçilmez isimlerinden olan 28 yaşındaki oyuncuyu yeni sezonda daha zorlu bir ortam bekliyor. Takımın tek ön liberoya dönmesiyle birlikte sistem ve yapı değişti. Josef’in merkezde olduğu yeni orta sahada Mehmet Ekici ve Eljif Elmas bir adım önde. Giuliano formayı kapmak için kanatlarda Aatıf, Valbuena, Dirar ve Barış Alıcı ile rekabet edecek.

21 gole katkı yaptı : Giuliano geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 34 resmi maça çıktı. 15 gol, 6 asiste imza atan Brezilyalı yıldız toplam 21 gole doğrudan katkı yaptı.

Dünya Kupası şampiyonu Fransa oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER