FUTBOL

Giresunsporlu Dodo’dan skandal penaltı vuruşu

Giresunspor'un Brezilyalı futbolcusu Dodo'nun, Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltı vuruşu olay oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe’yi ağırlayan Giresunspor’da Dodo’nun kaçırdığı penaltı vuruşu büyük yankı uyandırdı.

Mücadelenin 53. dakikasında penaltı kazanan Giresunspor’da, Brezilyalı futbolcu Dodo topun başına geçti. Ağır adımlarla topa ilerleyen Dodo, vuruşu yaparken ayağını yere sürtünce istediği vuruşu yapamadı ve top yandan auta gitti.

Dodo’nun kötü penaltı vuruşu The Guardian, ESPN gibi önemli sitelerde kendisine yer bulurken sosyal medyada da ilginç tepkiler vardı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER