FUTBOL

Gheorghe Hagi'nin oğlundan enfes gol

Gheorghe Hagi'nin Fiorentina B Takımı'nda forma giyen oğlu Ianis Hagi, Chievo Verona maçında güzel bir gole imza attı.

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, babasının izinden gidiyor. Fiorentina'ya transfer olan ve B takımda forma giyen Ianis Hagi, attığı akıl dolu golle futbolseverleri mest etti.

Fiorentina-Chievo Verona B takımları karşı kaşıya geldi. 3-2 Fiorentina'nın üstünlüğyle biten mücadelede Ianis Hagi, enfes bir gole imza attı.

Sağ çaprazda topla buluşan Rumen yetenek, rakibi geçtikten sonra dar açıdan harika bir vuruş çıkardı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER