ROPÖRTAJ

Gheorghe Hagi'nin Arda Turan hayranlığı

Galatasaray'ın efsane ismi Hagi, dobra açıklamalarda bulundu.

Gheorghe Hagi'nin Arda Turan hayranlığı

O, Türk futboluna yön veren adam... O, G.Saray’a imza attığında “31 yaşında” diye eleştirilen ancak sayısız başarı kazandıran unutulmaz bir 10 numara... O, 5 sezon giydiği Sarı-Kırmızılı formayla tarih yazmış, UEFA ve Süper Kupa’yı kaldırmış, 4 sezon üst üste lig şampiyonluğu yaşamış büyük bir lider... O, müthiş sol ayağı ile enfes gollere imza atan, “Karpatların Maradonası” lakabını alan Rumen efsane... Bahsettiğimiz isim ‘Avrupa Fatihi G.Saray’ın meastrosu Gheorghe Hagi...

Habertürk'e pek çok konuda önemli açıklamalar yapan efsane isim Gheorghe Hagi "UEFA'dan G.Saray'a ceza gelirse uzun vadede kulübü etkileyeceğini kesinlikle düşünmüyorum. G.Saray’ın ismi o kadar büyük ki böyle bir olaydan asla yaralanmaz ve etkilenmez" dedi. Efsane futbol adamı ayrıca Arda Turan'a övgüler yağdırdı.

Fena bozulacak! Putin'e inat Türkiye'ye geliyorlar

İşte o röportajın bir kısmı:

G.SARAY'IN İSMİ YETER

"Benzer durumu Barcelona da yaşadı. Bana göre bu sıkıntı geçici. Çünkü G.Saray çok büyük bir kulüptür. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da bu şekildedir. İsmi yeter. Uzun vadede kulübü etkileyeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Önemli olan kulübün stratejisi, gücü, teknik projeleri ve hedefleridir. G.Saray’ın ismi o kadar büyük ki böyle bir olaydan asla yaralanmaz ve etkilenmez."

BİRLİKTE ÇOK ACILAR ÇEKTİK

"Arda için o kadar mutluyum ki inanılmaz. Futbolu seven bir oyuncu. İyi çalışan, hem saygılı hem saygı duyulan bir çocuk. Ben onu ilk 17-18 yaşında gördüğümde futbol vizyonu çok iyiydi. Çok akıllıydı ve antrenman yapmayı çok severdi. Kişiliği gerçekten çok büyüktü. Çalışmayı çok sevdiği için bu noktaya geldi. Zaten akıllı ve yetenekli bir oyuncuydu. Sahaya girdiğinde her zaman kendini belli eder. Onun için kendini yurt dışında bu kadar gösterebildi. Gerçekten çok seviniyorum onun için, o dönemde birlikte çok acılar çektik!"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER