FUTBOL

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve...

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya elendikten sonra lige Bursa galibiyetiyle başlayan ancak sonrasında Malatya ve Göztepe yenilgileriyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de umutsuzluk rüzgarları çoktan esmeye başlamıştı.

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve... - Sayfa 1

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya elendikten sonra lige Bursa galibiyetiyle başlayan ancak sonrasında Malatya ve Göztepe yenilgileriyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de umutsuzluk rüzgarları çoktan esmeye başlamıştı. Fakat yeniden evine dönen Fenerbahçe, Kayseri galibiyetiyle taraftarına yeni bir çıkışın müjdesini vermeyi hedefliyordu.

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve... - Sayfa 2

ÇÖKÜŞ HIZLANDI İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Fenerbahçe 2. yarıda darmadağı oldu ve maçı inanılmaz savunma ve kaleci hatalarıyla 3-2 kaybetti.

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve... - Sayfa 3

Her şeyden önemlisi takımın mücadele gücünün her geçen gün azalması Cocu'nun da dikkatini çekiyordu. Kurulan kadrodan mutlu olmayan Hollandalı teknik direktör, takımdaki mental çöküşe de dur diyemiyordu.

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve... - Sayfa 4

SONUNDA PATLADI! O güne kadar birçok şeyi içine atan ve sesini yükseltmeyen Hollandalı teknik adam, Comolli ile arasında olan sürtüşmesi ilk kez dışarı yansıttı. Transfer politikasını beğenmeyen Cocu, Comolli'nin odasına giderek Fransız futbol adamına çıkıştı.