YAZARLAR

Game Over!!!

Game Over!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Ben hayatım boyunca çok maç izledim. Şampiyonluklar gördüm, şampiyonluklar kaybettim. Bazen kaybettik bazen kazandık ama Fenerbahçe taraftarı her zaman nasıl durması gerektiğini, nasıl sevinmesi ve üzülmesi gerektiğini bildi. Galatasaray maçı sonrası da kendi takımını tribünlere çağırarak GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU olduklarını onlara ilan ettiler. Galatasaray’lı oyuncularda şampiyonluklarını saha ortasında kutluyordu. Aykut hoca ve Fatih Terim birbirlerine sarıldılar ve birlikte sahayı terk ettiler. Aynı şekilde Galatasaray’lı oyuncularda sahayı olaysız bir şekilde terk etti.

Ne olduysa Güvenlik güçleri ile taraftar arasında bir gerginlik çıktı. Tribünlerden çekilen görüntüleri izledim. Taraftarın sahaya girmek gibi bir düşüncesi yoktu. Fakat anlaşılmaz bir durum neticesinde polis daha taraftar girmeden geri geri çekilmeye başladı. Sonra sahaya atılan koltuklar, polisin attığı gaz bombaları ve tribünden kaçan taraftarlar. Saha içerisinde gaz bombasının etkisi ile rahatsızlanan taraftarlara polisin insanlık dışı muamelesi ve sonrasında saha dışında yaşanan olaylar bir utanç gecesine dönüşmüştür. Emniyet güçlerinden ilk kez tereddüt ettim. Bende o teşkilata girmek istemiş ve İmam Hatip Lisesi mezunu olduğum için alınmamıştım. Fakat ilk kez o teşkilata Fenerbahçe taraftarına göstermiş olduğu yaklaşımdan dolayı tepki gösteriyorum.

Eylemler için bu tür günleri seçen terör örgütü mensuplarının Fenerbahçe taraftarının arasına sızabileceğini, dışarıda olay çıkartabileceğini öncesinde düşünmüşlerdir. Bu ayırımı bile yapmak istemediler. Terör olaylarında görmediğimiz müdahaleyi saha içerisinde gördük. Yazıklar olsun. Alın kupayı çok istiyorsanız sizin oldu. Başından beri bu kadar oyun bu kadar düzen olmasına rağmen Fenerbahçe son maça kadar iyi direndi. Atılan penaltılardan hakem kararlarına varana kadar incelediğinizde her şey çok net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Ben Galatasaray’ı şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Futbolcuların ve teknik heyetin verdiği mücadeleyi kutluyorum. Olayların Galatasaray kulübü ile alakası olmadığını da herkes biliyor. Rakibin şampiyonluğuna da gölge düşmesini istemem. Fakat bu olayların tamamen Fenerbahçe ile Fenerbahçe alerjisi olanlar arasında olduğunu belirtmek isterim. Fenerbahçe ile problemi olanları bulmak, bu işleri tezgâhlayanları ortaya çıkartmakta hukukun görevidir. Önce kendi içindeki art niyetlileri, görevi kötüye kullananları tespit edecek. Sonra ortadaki tezgâhı kaldıracak ve suçlular cezasını çekecek.

Şahsen saha dışındaki olaylara baktığımda bu olayları yapanların Fenerbahçe taraftarı olmadıklarından eminim. Bu olayları çıkartanlar, sağa sola saldıranlar Fenerbahçe’li olamaz. Fenerbahçe taraftarı saha içerisinde centilmenliğini göstermiştir. Saha dışı olayları Fenerbahçe’ye mal etmek insafsızlıktır. Saha dışında her Fenerbahçe forması giyen Fenerbahçe’li olacak diye bir şart yok.

Ne çakallar var Fenerbahçe forması giyip milleti galeyana getirmeye çalışan!!!

Ne şahsiyetler var ki Fenerbahçe’liyim diye “şike yok şampiyonluk yok” deme cesaretinde bulunan!!!

Ne şahsiyetler var ki maç sonu Fenerbahçe taraftarını galeyana getirmek için dalga geçen twitler atan!!! Onları sizde bizde iyi biliyoruz. İsim verip onların istediğine ben de alet olmayacağım.

Kaçan şampiyonluk olsun. Her yıl şampiyonluğun en büyük adayı yine Fenerbahçe’dir. Özellikle taraftarımız sakin olmalıdır ve oyuna gelmemelidir. Önümüzde Türkiye Kupası finali var. İki kupada final oynamak büyüklüğümüzün göstergesidir. Fenerbahçe kupayı alarak taraftarına burukta olsa kupa sevinci yaşatmalıdır.

https://twitter.com/#!/muhmed83

Yorumlar
TREND HABERLER