GALATASARAY

Galatasaraylı yıldızdan iddialı Kadıköy yorumu

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'yi mağlup edeceklerini söyledi.

Galatasaraylı yıldızdan iddialı Kadıköy yorumu

Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve ortaya koyduğu futbolla sarı-kırmızılı taraftarların sevgisini kazanan Ndiaye, önemli açıklamalarda bulundu.

Senegalli futbolcu, Fenerbahçe'yi kadıköy'de mağlup edeceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Belhanda da, Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılacaklarını söylemişti. İşte Sabah gazetesine röportaj veren Badou Ndiaye'nin açıklamaları:

FATİH TERİM İLE DAHA İYİ BİR NDİAYE İZLEYECEKSİNİZ: Yeni hocan Fatih Terim'le ilişkini anlatır mısın?

"Fatih Terim'i zaten takımdaki herkes biliyordu. Onu anlatmaya gerek yok, çok büyük bir hoca. Futbolla ilgili kendi felsefesi var. Ben de hocamın bana vereceği görevleri en iyi şekilde yapacağım. Fatih Hoca ile daha iyi bir Ndiaye izleyeceksiniz. Ortaya güzel şeyler çıkacak, bundan emin olabilirsiniz."

Badou Ndiaye

KADIKÖY'DE GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ: G.Saray ikinci yarı derbilerdeki olumsuz tabloyu tersine çevirecek mi?

"Bu sorunu kesinlikle aşmamız gerekiyor. Derbileri kazanmak için her şeyi yapacağız. Galatasaray şampiyonluğun bir numaralı favorisi diyebilirim. Bunu tartışmamıza gerek yok. Maç maç bakacağız. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor ama hedefimize ulaşacağız."

Kadıköy'de 19 yıldır kazanamayan bir Galatasaray var. Bu seri bitecek mi?: "Ligde tüm maçlar önemli ama Fenerbahçe derbisi elbette Galatasaraylı futbolcular için daha özel. İkinci yarıdaki derbide de 3 puanı alarak hem galibiyet sevinci yaşamak hem de tarihe geçmek istiyoruz. Taraftarımızı orada sevindireceğiz. Bu kez Kadıköy'de gülen taraf biz olacağız. Buna inanıyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER