GALATASARAY

Galatasaray'la anılan Aliou Badji İstanbul'a geldi!

Galatasaray ile son dönemlerde ismi geçen santrfor Aliou Badji'nin İstanbul'a geldiği kaydedildi. İsveç ekiplerindne Djurgarden formasını giyen 21 yaşındaki Senegalli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti.

Galatasaray'la anılan Aliou Badji İstanbul'a geldi!

Son dönemde adı Galatasaray'la anılan 21 yaşındaki Senegalli santrfor Aliou Badji'den sürpriz paylaşım!

Genç futbolcu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'da olduğunu duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün gözlemcilerinin önerdiği ve Johan Elmander'in izlediği 21 yaşındaki golcü için Fatih Terim de onayı verdiği daha önce kaydedilmişti.

31 MAÇTA 10 GOL ATTI...İsveç ekibinde 31 maçta 10 gol atıp 3 asiste imzasını koyan 21 yaşındaki Senegalli, 1.89 boyunda ve pivot santrfor olarak oynuyor. Badji, hava toplarındaki hakimiyeti, genç yaşı ve ucuz maliyeti ile listede ilk sırada.

Aliou Badji

İSVEÇ CEPHESİ YALANLAMIŞTI...Stockholm yerel basınına konuşan Djurgarden Sportif Direktörü Bosse Andersson, Badji ile Galatasaray'ın ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine "Son dönemde biz de Badji hakkında haberler okuyoruz ancak şu ana kadar ne Galatasaray ne da başka bir kulüple temasımız olmadı. Badji ile ilgili haberler yazılmaya devam edecektir ancak şu an kimseyle görüşmediğimizi söyleybilirim. Dikkat çeken bir oyuncumuz, 2019 yılında başka bir ülkede de oynaması bizi şaşırtmaz ama biz de oyuncumuzu kolay kolay bırakmayacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Aliou Badji

Yorumlar