GALATASARAY

Galatasaray'ın yeni stoperi Marcao

Galatasaray transferde ilk bombayı Portekiz'den patlatıyor. 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcos do Nascimento Teixeira, Aslan oluyor. Bonservis bedeli ise 3.5 milyon euro...

Galatasaray'ın yeni stoperi Marcao

Galatasaray stoperde tercihini Portekiz Ligi’nden yana kullandı, Chaves’in Brezilyalı futbolcusu Marcao ile anlaşma sağladı.

Serdar Aziz’in satış listesine konması, Maicon’un da takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle bir savunmacı arayışına giren sarı-kırmızılılar, BİP Spor’un haberine göre, Portekiz Liga Nos’ta son sırada bulunan Chaves’in stoperi ile el sıkıştı. Bu sezon 16 karşılaşmada da 90 dakika görev yapan Marcao, iki gol kaydetti. İşin ilginç yanı, sadece iki galibiyeti bulunan Chaves, Marcao’nun gol attığı Portimonense ve Boavista karşılaşmalarından üç puanla ayrıldı.

23 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bonservisi için kulüplerin 3.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı ifade edildi. Garry Rodrigues’in satışının ardından transferin önünü açan ve stoperle santrfor arayışına giren Cim-Bom’un, Marcao ile savunmayla ilgili sorununu çözeceği dile getirildi. 

Antalya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’a hafta sonu katılması beklenen Brezilyalı futbolcunun cuma günü Türkiye’de olacağı ifade edildi. Ligde son olarak geçen pazar oynanan Vitoria Setubal karşılaşmasında görev alan Marcao, geçen sezon da Portekiz Ligi’nde yer almış, kiralık oynadığı Rio Ave’de 20 karşılaşmada görev yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER