KONYASPOR

Galatasaray'ın Konyaspor maçının ilk 11 kadrosu

Kadrosunda 3 sakat ve 3 cezalı oyuncu olan Galatasaray'ın Konyaspor karşına çıkacağı ilk 11 netleşti. Fatih Terim'in öğrencileri sahaya 3-5-2 dizilişiyle çıkacak.

Galatasaray'ın Konyaspor maçının ilk 11 kadrosu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında yarın Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'de 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti olan Galatasaray, 23 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yaptığı maçların 4'ünü kazanan, 5'inden beraberlik ve 3'ünden yenilgiyle ayrılan Atiker Konyaspor ise 17 puanla 9. sırada bulunuyor.

G.SARAY'DA 3 SAKAT, 3 CEZALI VAR...Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Ryan Donk, Atiker Konyaspor maçında görev yapamayacak.

Sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve ameliyat edilen Emre Akbaba da karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

3-5-2 DİZİLİŞİYLE SAHADA OLACAK...Sahaya 3-5-2 dizilişiyle çıkmayı planlayan Galatasaray'ın Konyaspor maçında sahada olması beklenen ilk 11 şu şekilde:

Muslera, Ozan, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Ömer Bayram, Selçuk İnan, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER