GALATASARAY

Galatasaray'ın gruptan çıkma şansı var mı? İşte ihtimaller

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, grubun dördüncü maçında Schalke’ye yenilerek gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu.

Galatasaray'ın gruptan çıkma şansı var mı? İşte ihtimaller

Grupta son 2 haftaya girilirken şansımız düşük olsa da matematiksel olarak devam ediyor. Öncelikle temsilcimiz kalan 2 maçta 6 puan almak zorunda. Aksi halde diğer maçların sonucuna bakılmaksızın Devler Ligi’ne veda edeceğiz.

GRUPTA SON DURUM...Porto, sahasında Lokomotiv Moskova’yı yenerek puanını 10’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Schalke, Galatasaray’ı yenerek 8 puana yükselirken, temsilcimiz ise 4 puanda kaldı.

Galatasaray’ın 2 maçı kazanıp, grubu 10 puanla tamamlaması durumunda ihtimaller şöyle; Porto-Schalke maçını Porto kazanırsa; Bu durumda Porto 13 puana yükselecek ve liderliği garantileyecek. Gruptan çıkmamız için Lokomotiv Moskova’nın son maçta Schalke’den puan alması gerekecek.

Porto-Schalke maçını Schalke kazanırsa; Bu durumda Schalke 11 puana yükselecek, Porto 10 puanda kalacak. Galatasaray ile Porto arasında ikili averajda üstün olan olan takım tur atlayacak. (İlk maçı Porto 1-0 kazanmıştı.)

Porto ile Schalke berabere kalırsa; Bu durumda Porto puanını 11 yapacak, Schalke 9 puana yükselecek. Son hafta Lokomotiv Moskova’nın Schalke’yi yenmesi gerekecek.

grup

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER