GALATASARAY

Galatasaray'ın efsaneleri Türk takımının başına geçiyor

Rus şirketi, Karşıyaka'nın futbol şubesine talip oldu. Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hagi ve Popescu'yu Türkiye'ye gönderdi.

Galatasaray'ın efsaneleri Türk takımının başına geçiyor

Karşıyaka Kulübü'nde mayıs ayındaki son kongrede kulübün borcunun 54 milyon 576 bin TL olduğu açıklanmıştı. Kulüp, futbol şubesinin şirketleşmesi konusunu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek mali kongrede oylamaya sunacak.

Konuyla ilgili bir Rus şirketi, Karşıyaka'nın futbol şubesine talip oldu. Bu nedenle de tanıdık 2 ismi, Galatasaray'ın efsaneleri Hagi ve Popescu'yu Türkiye'ye gönderdi.

Kulüp tüzüğünün 13. maddesine göre yönetime futbol şubesinde şirketleşme yetkisi verilirse çalışmalar hemen başlayacak. Karşıyaka camiası 15 Kasım Çarşamaba günü mali kongre yapacak. Şirketleşmenin gerçekleşmesi halinde Karşıyaka'ya talip olduğu iddia edilen Rus şirketinin futbol A.Ş'yi emanet edeceği Rumen futbol adamları Hagi ve Popescu dün İzmir'e geldi.

Hagi ve Popescu

Galatasaray'ın unutulmazları

Galatasaray'a UEFA ve Süper Kupa kazandıran efsane yıldızlar sabah uçağıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indi. İkiliye KSK Başkanı Mutlu Altuğ özel araç yolladı. Hagi ve Popescu kendileri karşılayanlarla birlikte kentte temaslarda bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER