GALATASARAY

Galatasaray'dan taraftara derbi jesti

Pasolig'den derbi bileti alamayan Ovacıkaşı çifti karaborsacılar tarafından dolandırıldı. Kulübe ulaşan ve durumu anlatan çifte Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz sahip çıktı.

Galatasaray'dan taraftara derbi jesti

Süper Lig'in 11. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi ilginç bir olay yaşandı. 

Burak Ovacıkaşı isimli taraftar eşi Elif Ovacıkaşı ile Galatasaray - Fenerbahçe maçı için başka bir taraftardan devirle bilet satın aldı. Parayı ödemesine rağmen Ovacıkaşı ailesinin biletleri gelmeyince dolandırıldıklarını anladılar. Bu durum için Galatasaray Kulübü'ne başvuran Ovacıkaşı çiftine kulüp jest yaptı ve derbi maçı tribünde izlemelerini sağladı.

Burak Ovacıkaşı olayı şöyle anlattı...11. haftada oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için eşimi maça götürmek istedim. Eşim çok istiyordu bende bilet aradım. Pasoligde malesef herkesin yaşadığı sorunu yaşadık ve saniyesinde biletler tükenmişti kombinelerde karaborsacılara satılmış, devredilmişti.

Bende onlarla görüştüm ve almak istediğimi söyledim. kabul ettiler paramı da aldılar fakat bilet devrini yapmadan ortadan kayboldular Karaborsacılar tarafından dolandırıldım sonradan öğrendim ki bu şekilde hemen her derbide bir sürü insan dolandırılıyormuş.

Bunun üzerin Galatasaray Kulübü'ne ve sayın başkanımız Mustafa Cengiz'e mail atarak ulaştım. Durumumuzu anlattım kendileri bana dönüş sağladılar ve yaşadığımız duruma cok üzüldüklerini söylediler. Muhteşem bir şeydi bu bizim için.

Beşiktaş'tan Ryan Babel açıklaması!

Allah razı olsun onlardan. Eşim ile bana pasoliglerimize ücretsiz yükleme yaparak derbide misafir etmek istediklerini söylediler ve bizleri ağırladılar. Böylesine kötü başlayan bir serüvenin sayın başkanımız sayesinde güzel sonuçlanması muhteşemdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER