GALATASARAY

Galatasaray'dan Serdar Taşçı sürprizi

14 yabancı oyuncu sınırı bulunduğu için toplamda iki transfer daha hedefleyen Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi.

Galatasaray'dan Serdar Taşçı sürprizi

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala hareketli saatler yaşayan Galatasaray, hedeflerine geç de olsa bir bir ulaşıyor. Geçen hafta Emre Akbaba transferini bitiren Galatasaray, önceki gün de eski oyuncusu Badou Ndiaye'yi kiraladığını resmen duyurdu. Bafetimbi Gomis'i gönderdikten sonra santrfor bölgesinde Anthony Modeste ile el sıkışan san-kırmızılılar, bu transferi de resmiyete kavuşturmasıyla kadrodaki yabancı sayısı 13'e yükselecek.

14 yabancı oyuncu sınırı bulunurken toplamda iki transfer daha hedefleyen Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi. Modeste haricinde bir forvet daha isteyen teknik heyetin sunduğu rapordaki oyuncular yabancı. Welbeck, Orici, Niasse gibi isimlerin bulunduğu listede Türk golcü yok.

Galatasaray eğer diğer santrfor adaylarından birini daha kadrosuna katarsa stoper için mecburiyetten Türk bir oyuncu transfer edecek. Bu bağlamda da ön plana çıkan isim gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı oldu. Şu an bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcu ile bağlantı kurulurken, forvet transferine endeksli olarak nihai karar verilecek. Bir dönem adı diğer büyük kulüplerle de anılan Serdar Taşçı da Fatih Terim ve Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle sarı-kırmızılı formayı giymeye çok sıcak bakıyor.

Eğer Taşçı da gelirse sarı-kırmızılıların stoper bölgesinde Serdarlar ikiye çıkacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kısa zamanda transferin noktalanmasını ve maçlara odaklanılmasını istiyor.

Galatasaray’ın sponsorundan Modeste transferi hakkında açıklama

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER