GALATASARAY

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e: Kulüp bul

Galatasaray'da, "karnım ağrıyor" diyerek Sivasspor maçında oynamak istemeyen, ertesi gün ise Maldivler'e tatile giden Serdar Aziz'e kulüp bulması talimatı verildi.

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e: Kulüp bul

Galatasaray’ın savunma oyuncusu Serdar Aziz ile yolları ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Sivasspor maçında gıda zehirlenmesi şikayetiyle forma giymeyen ve maçtan 12 saat sonra eşiyle Maldivler’de görüntülenen 28 yaşındaki savunma oyuncusunun bileti kesildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ... Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'in "takımdan gönderilsin" raporu verdiği Serdar Aziz'in geleceğini konuşmak için menajer Haluk Canatar ile dün öğle saatlerinde bir görüşme gerçekleştirmişti. 

Yapılan görüşmede Galatasaray cephesi, Serdar'ın menajerinden Milli futbolcuya kulüp bulmasını istedi.

Serdar Aziz

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, oyuncunun başka bir kulübe transferi için çalışmalara başladığını söyledi.

KULÜP BULMAMI İSTEDİLER

Menajerinin açıklamları şu şekilde: ”Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar geçeceğini düşündü. Akşam tekrar soruldu ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi. Süreç böyle yaşandı. Serdar’ın tatile çıkması anormal bir şey değil ki.”

BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE'YE GİDEBİLİR... “Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar Aziz’e kulüp bulmamı söyledi. Teknik ekibin tasarrufu doğrultusunda olduğu söylendi. Biz de çalışmalarımıza başladık. Oyuncum Beşiktaş ya da Fenerbahçe’ye gidebilir. Galatasaray buna izin verdi.

Sosyal medyada bu ayrılık nedeniyle bir sürü sebep yazılıyor, tatile gitmiş, yok sakatlığı varmış. Galatasaray kulübü bize kararla ilgili somut bir sebep söylemedi. Serdar Aziz için Türkiye içindeki kulüpler için de yetki istedim ve ‘Görüşebilir miyim?’ dedim, olumsuz yanıt almadım.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER