BEŞİKTAŞ

Galatasaray'dan Mandzukic atağı! Görüşmeler başladı...

Beşiktaş’ın ciddi şekilde ilgilendiği Juventus’un forveti için Aslan da devrede.

Galatasaray'dan Mandzukic atağı! Görüşmeler başladı...

Taraftar tepkisini yıldız transferiyle dindirmek isteyen Sarı- Kırmızılı yönetim, Mario Mandzukic’in menajeriyle temasa geçti.

65 milyon euroluk maaş bütçesini yeni sezonda kaldırmaya hazırlanan Galatasaray, transferde büyük oynuyor. Stopere Pepe’yi, orta sahaya Yaya Toure’yi isteyen Sarı- Kırmızılılar, golcü konusunda da bomba bir ismi peşinde: Mario Mandzukic.

Başakşehir'den Beşiktaş'a Twitter'dan gönderme


Beşiktaş da ilgileniyor

Beşiktaş’ın da ciddi şekilde istediği Hırvat forvet için devreye giren Aslan, oyuncunun şartlarını sormaya başladı. 30 yaşındaki golcünün menajeri Ivan Cvjetkovic’le temasa geçen yönetim, imkanları sonuna kadar zorlamaya hazır. Juventus’un 10 milyon euronun altında bir rakama bırakmak istemediği Mandzukic, İtalyan devinde senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret alıyor. Galatasaray oyuncunun maaşını vermeye hazır, ikna için imza parası da düşünülüyor. Ancak 10 milyon Euro’luk bonservisi yüksek gören yönetim, bu rakamı aşağı çekmek için ciddi uğraş verecek.

2019’a kadar sözleşmeli

Fanatik'in haberine göre; Mandzukic transferinde Beşiktaş’ın bir adım önüne geçmek isteyen ve bu doğrultuda elini çabuk tutan Galatasaray, taraftar tepkisini de yıldız santrforu kadrosuna katarak dindirmeyi planlıyor. Bu sezon toplamda çıktığı 42 maçta 8 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Mandzukic’in Juventus’la 2019’a kadar sözleşmesi var.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER