BASKETBOL

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Fenerbahçe Basketbol Takımı'ndan 5 oyuncunun Milli Takım'a gitmeme kararı sonrası ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer  Yalçınkaya, sarı lacivertli ekip oyuncularının kararına göndermede bulundu.

Ömer Yalçınkaya şu ifadeleri kullandı:

"Milli Takım kutsal bir görevdir. Bizler çocukluktan beri gerek idareci olarak, gerek oyuncu olarak, gerekse masör olarak oraya gitmenin hayalini kurardık. Ben Milli Takım'da olmayı, Milli Takım'ın bir parçası olmayı her zaman çok önemsemişimdir. Bu, benim kişisel düşüncem. Zaten kulüpler de Milli Takım için vardır. Milli Takım, ülkedeki basketbolun gelişimini sağlayan yegane unsurdur. Daha sonrasında kulüpler gelir. Tabii en üst düzey mertebede yer alan Milli Takım görevi de kaçınılmazdır. Ben bunu böyle görüyorum.

Diğer kulüplerin ne yaptığı ya da ne yapacağı beni ilgilendirmiyor. Kulübüm ve kendi adıma şunu söyleyebilirim; biz, Milli Takım görevi verildiği zaman asla kaçmayız. Bu görev verildiğinde görevimizi mutlaka ifa ederiz. Ama herkesin kendi fikri vardır. Benim şahsi fikrim Milli Takım'ın önemli olduğu ve oraya mutlaka icabet etmek gerektiğidir."

Şok sözler : Galatasaray için k..... bile satarım

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER