FUTBOL

Galatasaray'da yeni dönem! 2 efsane geliyor...

Şimdiye kadar Hamza Hamzaoğlu'na takım yönetimi konusunda yardmcı olmayan Dursun Özbek ipleri eline alma kararı aldı.

Galatasaray'da yeni dönem! 2 efsane geliyor... - Sayfa 1

Geçen sezonu 2 kupayla kapatıp bu sezonu da kupayla açan Galatasaray sezonun ilk iki maçından sadece bir puan çıkarabildi. Sabri'nin aldığı parayla başlayan, Sneijder'in sözleşme süreci, Melo'nun sözleşme kapmak için yaptığı hareketlerle devam eden ve araya Emre'nin de kırmızı kartının girdiği kriz dönemi Burak Yılmaz'ın olmayan transferi ile tavan yaptı.

Galatasaray'da yeni dönem! 2 efsane geliyor... - Sayfa 2

Şimdiye kadar Hamza Hamzaoğlu'na takım yönetimi konusunda yardmcı olmayan Dursun Özbek ipleri eline alma kararı aldı. Başkan Özbek'in, Osmanlıspor yenilgisi sonrasında Hamzaoğlu'na tüm takımla toplantı yapacağını söylediği öğrenildi. Başkan'ın tüm oyuncuların ve teknik ekibin hazır bulunmasını istediği toplantının Salı günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra yapılmasının gündeme geldiği bildirildi.

Galatasaray'da yeni dönem! 2 efsane geliyor... - Sayfa 3

Albayrak'ın boşluğunu Mondragon mu dolduracak? Geçen sezonki şampiyon kadroyu eksiltmeyen hatta üstüne Lukas Podolski gibi bir dünya yıldızını ekleyen 3 kupalı son şampiyon Galatasaray'da en büyük eksikler ise Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst. Cüneyt Tanman'ı Albayrak'ın yerine koyma konusunda başarılı olamayan Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'ten de beklediği verimi alamadı. Albayrak'ı seçim döneminde kendisini yalnız bıraktığı için kesinlikle istemeyen Özbek'in bu görev için adı daha önce de gündeme gelen Faryd Mondragon'u düşündüğü bildirildi. Daha önce Mondragon'la bu konu konuşulmuş ve prensip anlaşmasına varılmış fakat işlem tamamlanmamıştı.

Galatasaray'da yeni dönem! 2 efsane geliyor... - Sayfa 4

Özbek'in kesinlikle Hamzaoğlu ile takım arasındaki koordinasyonu sağlayacak bir isim aradığı ilk tercihin ise Mondragon olduğu gelen bilgiler arasında. Adaylardan birisinin de Bülent Korkmaz olduğu bildirildi. Kaynak:Fotospor