GALATASARAY

Galatasaray'da teknik adamlığa sürpriz aday!

Koeman ve Blanc liste başı ama ikna edilmeleri kolay değil. Fatih Terim’e ise yönetim içinde ciddi bir muhalefet var. Bu nedenle listeye yeni isimler de eklenmeye başladı. Bu konuda ilk aday, son olarak West Ham’ı çalıştıran Slaven Bilic. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün Hırvat teknik adamla çoktan 3 görüşme bile yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da teknik adamlığa sürpriz aday!

Galatasaray Yönetimi, İgor Tudor ile yolları ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden yeni hoca arayışlarına başladı. Listenin ilk sırasındaki Ronald Koeman’ın, “Hazirana kadar dinlenmek istiyorum” dediği, Laurent Blanc’ın da ağır şartlar sunduğu öğrenildi.

Fatih Terim’e ise yönetim içinden ciddi bir muhalefet oldu. Başkan Dursun Özbek ve kurmayları da yeni isimlere yöneldi. Bu konudaki ilk aday ise tanıdık bir teknik adam: Slaven Bilic...

Yönetimden süre istedi : Futbol direktörü Cenk Ergün’ün Hırvat teknik adam için harekete geçtiği öğrenildi. Ergün, Bilic ile 3 kez görüşme yapıp, yönetimin teklifini ileterek Galatasaray’ın gelecek planlarını anlattı. Başarılı teknik adamın ise düşünmek için süre istediği kaydedildi. 2013-15 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştıran Slaven Bilic, daha sonra Premier Lig’de West Ham’ın başına geçmişti. Burada müthiş bir ilk sezon geçiren 49 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezonki kötü sonuçlar sonrası 6 Kasım’da görevinden ayrılmıştı.

Galatasaray'ı devre arasına kadar çalıştıracak!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER