SÜPER LİG

Galatasaray'da sözleşmesi bitenler

Galatasaray'da 7 futbolcunun sözleşmeleri bugün itibarıyla sona erdi. Serbest kalan oyuncular sarı-kırmızılı ekibi ekonomik olarak da rahatlatacak.

Galatasaray'da sözleşmesi bitenler

Galatasaray'da birçoğu kadroya giremeyen 7 futbolcunun sözleşmesi dün (30 Haziran) sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip serbest kalan isimlere henüz bir teklif yapmadı. 

YASİN ÖZTEKİN DE SERBEST KALDI : Galatasaray'da kalmak istemesine rağmen maaş konusunda sarı-kırmızılı ekiple anlaşamayan Yasin Öztekin takımdan ayrıldı. Adı Beşiktaş'la da anılan orta saha oyuncusunun Galatasaray'la sözleşme uzatma ihtimali Muğdat Çelik'in gelişiyle iyice zora girdi. 

Galatasaray'da 1 ayrılık 1 transfer!

Sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi biten bir diğer futbolcu ise Latovlevici. 2017-2018 sezonunda 18 resmi maçta oynaması halinde kontratı otomatik olarak uzayacak olan Rumen futbolcu, bu rakama ulaşamayınca sözleşmesi sona erdi. 

Inter ve Galatasaray Nagatomo transferini açıkladı

Yasin ve Latovlevici'nin yanı sıra sezon başında transfer edilen Fransız kaleci Carrosso, uzun süredir forma şansı bulamayan Koray Günter, Eray İşçan, Hakan Baltave Nigel De Jong'un da dün itibarıyla sözleşmeleri bitti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER