GALATASARAY

Galatasaray'da sol kanada sürpriz bomba!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpiz bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılarda transfer listesine bir anda Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Robinho da eklendi. 

Galatasaray'da sol kanada sürpriz bomba!

Teknik Direktör Terim'in Sivasspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldıza sıcak baktığı ve bu transfer için onay verdiği ortaya çıktı.

TEKLİFLER MASAYA YATIRILACAK : Ancak Robinho'nun transferinin Garry Rodrigues'in satılmasına bağlı olduğu öğrenildi. Hollandalı futbolcu için yapılan teklifleri masaya yatıran G.Saray bu oyuncuyu satarsa Robinho'ya yönelecek.

EN CİDDİ TEKLİF S.MOSKOVA'DAN : Rodrigues için son olarak Spartak Moskova 9 milyon Euro'luk bir rakamla Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu hafta içersinde gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 4 GOL ATTI : Takvim'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon Sivas formasıyla 14 resmi maça çıkan Robinho 4 kez de fileleri havalandırmayı başarmıştı.34 yaşında olması nedeniyle Brezilyalı yıldızın uygun bir rakama transfer edilmesi bekleniyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER