GALATASARAY

Galatasaray'da soğuk savaş

Forvet alınamamasına tepki gösteren Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak’la arasına mesafe koydu. Taraftarlar da yönetimden desteğini çekti.

Galatasaray'da soğuk savaş

Galatasaray'da transfer hüsranının yankıları sürüyor... Fatih Terim, basın önünde de sürekli dile getirmesine rağmen istediği forvet transferi yapılmadığı için yönetime cephe almış durumda. Çok sinirli olan tecrübeli hoca hem Başkan Mustafa Cengizhem de Abdurrahim Albayrak'la arasına mesafe koymuş durumda.

TEPKİSİNİ AÇIKÇA DİLE GETİRDİ : Terim, Trabzon yenilgisi sonrasında "Transfer ağızla yapılmaz" diyerek yönetime tepkisini açıkça dile getirmişti. Cengiz ve Albayrak'ın henüz transferte yaşananlarla ilgili konuşmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray'da Ömer Bayram şoku

TARAFTARLARDAN SERT ELEŞTİRİ : Transfer skandalına taraftarların tepkisi de çok büyük oldu... Özellikle seçim sürecinde Mustafa Cengiz'e büyük bir destek veren taraftarlar ve ultrAslan grubu sosyal medya üzerinden yönetime çok sert eleştirilerde bulunuyor.

SON GÜN 'HESAP' SKANDALI : Gomis'i sattıktan sonra 2 milyon Euro bütçesi olduğunu düşünen yönetimin, yapılan yanlış hesap sonucu 475 bin Euro bütçesinin olduğunu öğrenmesiyle transferi kapadığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER