GALATASARAY

Galatasaray'da Necati Ateş sürprizi

Galatasaray ile  geçmiş yıllarda birçok başarı yakalayan ve adı kulüple özdeşleşen isimlerden olan Necati Ateş, Özbek yönetimine geri dönmek için haber yolladı.

Galatasaray'da Necati Ateş sürprizi

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray yönetimine sürpriz bir istek geldi. Sezonu Karşıyaka'da geçiren 36 yaşındaki Necati Ateş, futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği bildirdi.

Özbek yönetimine mesaj gönderen Necati'nin, "Gelip takıma hem ağabeylik yapayım hem de elimden gelen katkıyı sağlamaya çalışayım. Futbolu G.Saray forması altında bırakmak istiyorum. Bedava bile oynamaya razıyım" dediği öğrenildi.

NECATİ ATEŞ CİMBOM'DA 3 KUPA KALDIRDI

Lukas Podolski Mesut Özil'i şoka uğrattı

Adana'da gösterdiği çıkışla dikkat çekerek 2003-04 sezonunun devre arasında G.Saray'a transfer olan Necati, Sarı- Kırmızılı formayla 3 kez kupa kaldırırken taraftarın da sevgilisi oldu.

2005-06'da kazanılan mucizevi şampiyonlukta kadroda bulunan deneyimli golcü, ertesi sezon da F.Bahçe'yi 5-1 yenerek Türkiye Kupası zaferi yaşamıştı.

2007'de takımdan ayrıldıktan sonra 2011-12 sezonunun devre arasında geri dönen Necati, Kadıköy'de kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER