GALATASARAY

Galatasaray'da maaş krizi çözüldü

Yerli oyuncuların parasının ödenmediği haberlerinin yayılmasının ardından Galatasaray yönetimi oyunculara ödeme dopingi yaptı.

Galatasaray'da maaş krizi çözüldü

Galatasaray yönetimi yerli oyuncuların parasının ödenmediğine dair çıkan haberleri göz ardı etmeyip hem yerli hem de yabancı oyuncuların maaş krizini çözdü.

Sarı-Kırmızılı yönetim tarafından Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından futbolcularına 7 milyon Euro'luk ödeme yapıldı.
 
Hem yerli hem yabancı hiçbir oyuncunun kulüpten alacağı bulunmuyor. Ödemeye Ağustos ayının da dahil olduğu belirtildi. Daha önce çıkan haberlerde özellikle yerli oyuncuların maaşlarını alamadığı için kazan kaldırdığı konuşuluyordu, bu ödemeyle söylentiler de bertaraf edildi.
 
Takımın en çok kazanan isimleri Feghouli ve Belhanda'nın devre arasında yolcu olduğu da aktarıldı.

Galatasaray'ın Erzurum maçı 11'i netleşti 


FEGHOULİ YOLCU

Cezayirli kanat oyuncusu Feghouli'nin yıllık kazandığı ücret tam 4.25 milyon euro. 28 yaşındaki Feghouli, bu sezon Süper Lig'de 3 karşılaşmada toplamda 30 dakika süre aldı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in Feghouli'yi gözden çıkardığı ancak Belhanda konusunda ise kararsız olduğu belirtildi. Fatih Terim, maaşlardaki farkı da gözeterek kararını verecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER