GALATASARAY

Galatasaray'da isyan var

Üst üste aldığı Benfica ve Çaykur Rizespor yenilgileriyle hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde ağır yara alan Galatasaray'da eleştiri okları Hamza Hamzaoğlu'nun üzerinde yoğunlaşmış durumda...

Galatasaray'da isyan var

Genç hocanın Sabri ve Umut Bulut ısrarı, Denayer'i Rize'de yedek bırakması, sosyal medyada Galatasaraylı taraftarları isyan noktasına getirdi. Benfica ve Rize maçındaki 11 tercihi nedeniyle de eleştirilen Hamzaoğlu büyük bir baskı altında

Özellikle Çaykur Rizespor deplasmanında uzatmalarda yenilen gollerle yenilgi yaşanması taraftarları isyan noktasına getirmiş durumda.  

Takvim'in haberine göre; Sosyal medyada taraftarların Hamzaoğlu'nu en çok eleştirdiği noktaların başında Umut Bulut ve Sabri konusundaki ısrarı var.  

Burak Yılmaz'ın bileti kesildiGalatasaray’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Kayıplar kadar en fazla tepki toplayan isimlerin başında da forvette görev alan Burak Yılmaz geliyor.

Başarılı hocanın bu iki futbolcuya 'evlat' muamelesi yaptığı için sürekli 11'de oynattığını savunan taraftarlar, Benfica ve Rize maçlarındaki kadro tercihleriyle ilgili de ağır eleştirilerde bulunuyor. Özellikle Rize'deki aşırı ofansif kadro, sosyal medyada hedefte.

SEMİH VE SABRİ, DENAYER'İ NASIL KESER?

Ayrıca Fatih Terim tarafından Milli Takım kadrosuna alınmayan Semih Kaya'nın forma giymesi fakat dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Belçika'nın formasını giyen Denayer'in yedek kalması da taraftarları isyan noktasına getirmiş durumda... Üzerindeki baskı giderek artan Hamza Hamzaoğlu'nun milli maç arasında çıkış yolu için ekstra mesai yapacağı belirtiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER