FENERBAHÇE

Galatasaray'da derbi primi belirlendi

Galatasaray yönetimi, Kadıköy'deki 17 yıllık galibiyet hasretinin sona ermesi için düğmeye bastı.

Galatasaray'da derbi primi belirlendi

Önce “Derbide sürpriz yapabiliriz” diyen, ardından “Yanlış anlaşıldım, galibiyet için Kadıköy’e gidiyoruz” ifadesini kullanan Özbek, futbolculara pahalı bir sürpriz yapacak.

Başakşehir maçından önce futbolcuların birikmiş 3 aylık alacaklarının yarısı ödenmişti. Fenerbahçe derbisine kadar da takıma kalan borçların tamamının hesaplara yatırılacağı öğrenildi. Sezon başı prim sistemini kaldıran yönetim, dev maç için bir sürpriz hazırlığına girdi. Başkan Dursun Özbek'in onay vermesi halinde Kadıköy'deki zafer için takıma 1 milyon TL prim verilmesi gündemde... Florya'ya moral ziyaretinde bulunması beklenen başkan Özbek'in futbolculara 1 milyon TL'lik primi açıklayacağı öğrenildi.

Kazım'dan olay derbi yorumu

40 otobüs ve 4 yıldızla gidiyorlar

Sabah'ın haberine göre; Altı yıl sonra Kadıköy'e gidecek olan G.Saray taraftarı ile yönetim ezeli rakibine bir sürpriz hazırlıyor. Taraftarlara dağıtmak için 2 bin 500 adet 4 yıldızlı atkı bastırıldı. Ayrıca, sosyal medya üzerinden organize olan sarı-kırmızılı taraftarlar, 4 yıldızlı formalar giyip Kadıköy'de şov yapacak. Taraftarların toplu olarak stada ulaşması için 40 tane otobüs hazırlandığı öğrenildi. Ayrıca ultrAslan'ın da Ülker Stadı'nda mini bir koreografi hazırlığında olduğu ifade ediliyor. Güvenlik gerekçesiyle taraftarlar toplu halde Arena'dan Kadıköy'e 16:30'da taşınacak. Yönetim ise takımla birlikte hareket edecek.

Fenerbahçe derbisi öncesi Muslera korkusu
Yorumlar
TREND HABERLER