GALATASARAY

Galatasaray'da Burak Yılmaz bilmecesi

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın transferi konusunda yöneticilerin verdiği farklı açıklamalar kafaları karıştırıyor.

Galatasaray'da Burak Yılmaz bilmecesi

Devre arası transfer döneminde sarı-kırmızılıların gündeminde Burak Yılmaz'ın takımdan gidip gitmeyeceği sıkça yer aldı. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in yönetimindeki West Ham United ile adı anılan Burak Yılmaz için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer teklifi gelmediğini söylerken, yönetici Fatih İşbecer bugün TT Arena'da sponsorluk anlaşmasında yaptığı açıklamada kiralık teklifi geldiğini belirtti.

"MESAJ, MEKTUP TEKLİF GELMEDİ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün katıldığı Fubol Zirvesi programı ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Burak Yılmaz için çıkan haberleri ise net bir dille yalanladı ve şunları söyledi; “Şu ana kadar Burak Yılmaz için bana mesaj, mektup ya da teklif gelmedi. Hepsi söylenti. Burak bizim önemli futbolcumuz, ondan kurtulmaya çalışıyoruz gibi gösteriyorlar. Burak’ı futbol seviyesi olarak daha yükseğe çıkaracak yüksek bir teklif gelirse, bunu Burak için isterim. Burak, Türk Milli Takımı’nın ve Türkiye’nin de yıldız futbolcusu. Burak gidiyor, gitmiyor gibi bir endişemiz yok. Burak bizim futbolcumuz ve Galatasaray’ın efsane ismi. Kariyeri için iyi teklif alırsa ‘git’ derim” dedi.

Real Madrid çıldırdı! Messi'ye transfer teklifi

YÖNETİCİ YALANLADI

Özbek'in dünkü açıklamalarının ardından yönetici Fatih İşbecer'in söyledikleri ise kafaları karıştırdı. İşbecer sponsorluk anlaşması imza töreninde Burak'la ilgli sorulan soruya; "Burak Yılmaz için hiçbir satın alma teklifi gelmedi. Yalnızca kiralama teklifi geldi. Ancak bu teklif takım menfaatlerine uymadığından kabul edilmedi." cevabını verdi.

BURAK BİLMECESİ

Son günlerde transfer gündeminde sıkça yer alan Burak Yılmaz için önce Galatasaray'ın en yetkili ismi olan Başkan Dursun Özbek'in açıklamaları ve üzerinden 24 saat geçmeden yönetici Fatih İşbecer'in açıklamaları taraftarların kafasını karıştırdı ve sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Yorumlar
TREND HABERLER