GALATASARAY

Galatasaray'da bir yolcu daha!

Galatasaray’da yabancılardan bir ayrılık daha görünüyor. Garry Rodrigues’in ayrılığının ardından iki yabancı kontenjanı bulunan sarı-kırmızılılar, Marcao’nun gelişi sonrasında bir golcü alıp işi bitirmeyi amaçlıyordu.

Galatasaray'da bir yolcu daha!

Ancak Ozan Kabak’ın transferi sonrasında dengeler değişti, bir stoper açığı belirdi. Semih Kaya’yı sadece kulübeyi güçlendirmek için düşünen teknik kadronun, Marcao ile beraber forma giyecek yeni bir takviye istediği öğrenildi. Savunmaya yeni bir yabancı almayı planlayan Cim-Bom, bunu bir yabancıyla çözeceği için takımdaki isimlerden birini gözden çıkaracak.

Favori Feghouli... Tek kişilik kontenjanın açılması için Suudi Arabistan pazarı yine favori olarak görülüyor. Teknik direktör Fatih Terim, Al İttihad tarafından istenen Belhanda’nın gitmesine onay vermezken, gidecek isim olarak Feghouli favori gösterildi.

Al İttihad ekibinin Feghouli için de girişimde bulunması, Cezayirli futbolcu konusunda sıcak gelişmeler olabileceği yorumlarına neden oldu. Diğer bir olasılık da Mariano ve Maicon’dan birinin gitmesi... Terim, 2 Brezilyalı oyuncusundan birinin satılması durumunda savunmasına takviye yapabilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER