GALATASARAY

Galatasaray'da 6 milyonluk şölen

Yeni Malatya maçı biletlerini satışa çıktığı gibi bitiren Galatasaray taraftarı, bugün 50 bin kişiyle Türk Telekom Stadı’nı doldurup şampiyonluk provası yapacak. Fatih Terim için de koreografi hazırlığı var.

Galatasaray'da 6 milyonluk şölen

Galatasaray camiası için şölen günü... Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Yeni Malatya maçının biletlerini satışa çıktığı gibi tüketti. Karşılaşmaya gelemeyecek olan kombine sahiplerini de biletlerini devrederek, tribünlerin dolmasına katkıda bulunmaya çalışıyor.

Her şey planlandığı gibi giderse, bugün statta 50 bin kişinin olması bekleniyor. Ayrıca taraftar gruplarının da teknik direktör Fatih Terim için özel bir koreografi hazırlığında olduğu öğrenildi. Maçtan önce tüm futbolcular ve teknik heyet tribüne çağrılarak onurlandırılacak. Son haftadaki Göztepe deplasmanı programı ise hafta içinde yapılacak.

UEFA'nın Galatasaray kararını Mustafa Cengiz açıkladı

Rekor hasılat bekleniyor : Tüm maç biletlerinin tükenmesiyle birlikte, gözler karşılaşmanın başlangıç saatine çevrildi. Galatasaray Yönetimi, stadın yanındaki mağazadaki ürün satışı ve bilet gelirleriyle birlikte 6 milyon TL’lik hasılat bekliyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER