GALATASARAY

Galatasaray'a Ndiaye mujdesi

Devre arasında gittiği Stoke City'nin bir alt lige düşmesiyle takımdan ayrılmaya karar veren Ndiaye, Galatasaray'a dönme fikrine sıcak bakıyor. Menajeri D'avilla, son karar için Dünya Kupası'nı bekleyeceklerini söyledi.

Galatasaray'a Ndiaye mujdesi

16 milyon Euro bonservis bedeliyle devre arasında Galatasaray’dan Stoke City’ye transfer olan Badou Ndiaye, Premier Lig’de aradığını bulamadı. Yeni takımında sadece 1 galibiyet görebilen ve bir alt lige düşen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayrılmak için artık gün sayıyor.

‘Galatasaray tabii ki mümkün’ : Menajeri William D’avilla, Senegalli futbolcunun transferiyle ilgili Radyospor’a konuşurken, “Galatasaray’a dönmeyi düşünüyor mu” sorusuna, “Evet, tabii ki mümkün” cevabını verdi. Badou’nun bu tür meydan okumaları sevdiğini kaydeden D’avilla, şunları kaydetti:

‘2 hafta içinde netleşecek’ : Stoke’tan ayrılma hakkına sahip. Galatasaray önemli opsiyonlardin bir tanesi. Sezon bittiği için somut bir şey söylemek mümkün değil. 2 hafta içerisinde daha net konuşabilirim. Ama görünen o ki, transferi Dünya Kupası’ndan sonra yapacak. Sözleşmesi devam ediyor. O yüzden ayrılığı bonservisle veya kiralık olabilir. İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya ve Türkiye’den ilgilenen kulüpler var...”

‘Fenerbahçe ve Beşiktaş...’ : Elbette hâlâ Galatasaray’ı çok seviyor ama diğer seçenekleri de görmeliyiz. Fenerbahçe ya da Beşiktaş olmaz diyemem. Bu tamamen kulüplerin bizle ve kulüple yapacakları pazarlığa bağlı. Biz, onun için en iyisi neyse onu tercih edeceğiz.

Emre Çolak resmen imzayı attı!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER