GALATASARAY

Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi

COPA Amerika için Uruguay Milli Takımı, mayıs ayının son haftasında toplanma kararı alınca herkesin gözü de Muslera’nın vereceği karara çevrildi.

Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi

26 Mayıs’ta Antalya’da Fenerbahçe ile oynanacak Türkiye Kupası finali öncesinde Galatasaray'da Muslera’nın olmama ihtimali herkesin moralini bozarken Uruguaylı kaleci izni kopardı.

İLK olarak teknik direktörü Oscar Tabarez’i arayan Muslera, hocasına durumu anlatıp izin isterken mutlaka kupa finalinde takımdaki yerini alması gerektiğini söyledi. G.Saray’ın UEFA’dan aldığı Avrupa kupalarından men cezasının detaylarını da anlatıp bu sezon kupayı mutlaka kazanmaları gerektiğini anlatırken şu ifadeleri kullandı:
“İYİ bir sezon geçirmedik... Kulübe karşı sorumluluğumuz var. Herkes fedakârlık yapıyor ve bu artık sezonun en önemli maçı.

FEDERASYONA YAZDI

Vatan'ın haberine göre; Kupayı almamız G.Saray’ı olduğu kadar benim kariyerimi de olumlu etkiler. Avrupa’ya katılmamız durumunda cezamızı bir sene çekeriz bu sayede Avrupa’ya 1 sene erken giderim. Hem G.Saray’a hem bana hem de milli takıma yararlı olur. Bana izin verin. Zaten gelirsem de aklım orada kalacak.”

Muslera Galatasaray'da kalacak mı?


BU ifadeler sonrasında Oscar Tabarez’den onay çıkarken Muslera, teknik direktöründen aldığı izini de belirten bir yazı ile Uruguay Futbol Federasyonu’na başvurdu. Uruguaylı yetkililer de Muslera’ya onay verirken 26 Mayıs’taki kupa finalinden sonra gelmesine yeşil ışık yakıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER