GALATASARAY

Galatasaray'a Cavanda transfer piyangosu!

Galatasaray'da Luis Cavanda'nın yeni takımı belli oldu. Tudor tarafından gözden çıkarılan ve sezon başında Belçikalı futbolcu ile yollar ayrılıyor.

Galatasaray'a Cavanda transfer piyangosu!

Galatasaray Transfer gündeminde hareketli saatler! Sarı Kırmızılı takımda sezon başında teknik direktör Tudor tarafından Slovakya kampıda kadro dışı bırakılarak Florya'ya gönderilen Luis Cavanda'nın yeni takımı belli oldu. Galatasaray'ın Cavanda transferiyle ilgili son gelişmeler.

Galatasaray'da Cavanda ayrılıyor mu?

Galatasaray'da sezon başında Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Luis Cavanda, Standard Liege görüşüyor. Sarı Kırmızılı kulüpten ayrılacak olan Belçikalı futbolcu ülkesinin takımı Standard Liege'e 1 yıllığına kiralanacak. 31 Ağustos Perşembe günü netleşmesi beklenen bu transferde büyük oranda anlaşma sağlandı. Son dakikada bir pürüz çıkmaması halinde Cavanda yeni sezonda Standard Liege forması giyecek.

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Bundesliga'ya geri döndü


Galatasaray'da Carole Sevilla'ya mı transfer oldu?

Hürriyet'in haberine göre; Sarı Kırmızılı kulüpte teknik direktör Tudor tarafından gözden çıkarılan futbolcuların başında gelen Cavanda, Standard Liege ile görüşmelerine devam ederken, bir diğer futbolcu Carole'a ise İspanya La Liga takımlarından Sevilla talip oldu. Denayer'den gelen olumlu habere sevinen Galatasaray'da başka önemli gelişmede Carole cephesinden geldi. Tudor'un 'kiralık' olarak başka takıma transferine onay verdiği Lionel Carole, Sevilla'ya kiralanacak. Galatasaray ve Carole, Sevilla ile büyük ölçüde anlaştı, imzalar kısa sürede atılacak

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER