GALATASARAY

Galatasaray - Trabzonspor maç detayı (01.04.2018)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray - Trabzonspor maç detayı (01.04.2018)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak.

Ligin son 2 haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda 3-1, sahasında da Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1'lik skorla mağlup eden bordo-mavililer, lig lideri rakibi karşısında kazanarak art arda 3 maçtan galibiyetle ayrılmanın mücadelesini verecek.

Ligde 42 puanla 5. sırada yer alan bordo-mavililer, Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda zorlu rakibi karşısında puan kaybetmek istemiyor.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?: Galatasaray Trabzonspor maçı 1 Nisan Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

SON 3 MAÇI KAYBETTİ: Galatasaray, Trabzonspor ile oynadığı son 3 resmi maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Süper Lig'de bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada bordo-mavili ekibe deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı takım, geçen sezonki maçlarda ise rakibine 1-0 ve 2-0 yenildi. Galatasaray, Trabzonspor karşısında son galibiyetini 2015-2016 sezonun 22. haftasında, rakibinin dört kırmızı kart gördüğü maçta 2-1'lik skorla elde etmişti.

Terim, aynı zamanda Trabzonspor'a altı maçtır yenilmiyor ve son üç maçtır rakibinden gol yemiyor. Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın mağlup olduğu son Trabzonspor maçı Aralık 2003'te oynanmıştı. Fatih Terim ile Rıza Çalımbay, Süper Lig'de altı kez karşılaştı. Terim bu maçların beşini kazandı. Galatasaray iç sahada 15 maçtır yenilmiyor ve sekiz maçtır kazanıyor. Sarı kırmızılılar en son Mart 2013 - Mart 2014 arasında bundan daha uzun bir iç saha yenilmezlik serisi elde etmiş ve en son aynı seri içinde iç sahada arka arkaya sekiz maç kazanabilmişti.

Trabzonspor ise ligde deplasmanda sekiz maçtır mağlup olmuyor. Bu, ligde deplasmanda halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi. Trabzonspor, 2017 takvim yılı başından bu yana ligde Fenerbahçe'nin ardından deplasmanda en fazla puan toplayan ikinci takım. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 12 derbi maçından galibiyet çıkaramadı. Galatasaray bu maçların 10'unda gol atamazken, dokuzunda da kalesini gole kapatamadı. Galatasaray aynı zamanda iç sahada oynadığı son altı derbi maçını kazanamadı ve bu maçların hiçbirinde gol atamadı. Galatasaray'ın evinde gol attığı ve kazandığı son derbi yine Trabzonspor'a karşıydı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER