SÜPER LİG

Galatasaray Trabzonspor dostluğu bozulmaz

Trabzonspor asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili önemli açıklamalar yaptı

Galatasaray Trabzonspor dostluğu bozulmaz

Trabzonspor asbaşkanı Ahmet Çubukçu önemli açıklamalar yaptı...

HAKEM DÜDÜĞÜNÜ ASACAK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çubukçu, ''Kişisel anlamda ben bu açıklamaları tatmin edici olarak bulmadım. Hakemin kötü bir yönetim gösterdi demesi, herkesin söyleyeceği bir laf. Burada bir yaptırım olması çok önemli. En önemlisi de federasyonla görüşmelerin olması. Başkanımızın da o gece ki açıklamalarından yola çıkarak bizim isteğimizde hakemin düdüğünü duvara asmasıdır. Maçtaki hataları hepimiz biliyoruz. İnanılmaz derecede madur edildik. Sadece bu maç değil, bütün sezon boyunca madur edildik. Kasımpaşa da bizim gibi mağdur oluyor'' dedi. 

BAHİS ÇETESİ LAFLARI SADECE İDDİA. BİZ İTİBAR ETMEYİZ

Çubukçu, ''Sadece hakemin düdüğünü asması yeterli olmaz. Bir bataklıkta bir sineğin ödürülmesiyle bir şey olmaz. Bataklığı kurutmak gerekir. Herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor. Güzel futbol ortamı olması için. Türkiye'nin temiz futbola ihtiyacı var. Canlı izledik, hakem maçı resmen katletti. Şike olayları tamamen iddiadır. Bununla alakalı konuşmaya değmez'' şeklinde konuştu. 

GALATASARAY'IN OLAYLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOK.

GALATASARAY BİZİM HER ZAMAN DOSTUMUZDUR

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, ''Biz maçtan önce Galatasaray başkanı Özbek ve yönetim kuruluyla beraber çok güzel yemek yedik. İnanılmaz güzel bir hava vardı ve bu devam edecek. Bu maçta yaşanan olayların Galatasaray'la uzaktan yakından alakası yoktur. Galatasaray ile olan dostluğumuz böyle durumlardan ötürü bozulmaz'' dedi. 

SALİH DURSUN?

Çubukçu, ''Salih Dursun, olayı tüm dünya basınında manşet olan, gündem olan bir fotoğraf oldu. Yarın mağazalarımızda bunun tşörtünü basacağız. Dünyaya örnek olmasını önemsiyoruz. Sözleşme konusunu yönetim kurulu olarak konuşulur ve hep birlikte karar verilir'' diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER