GALATASARAY

Galatasaray taraftarı için polis çağırdılar

Şampiyonlar Ligi maçının genel bilet satışının bugün başlaması üzerine 1700 Galatasaray taraftarı Schalke binasına hücum etti, Almanlar polis çağırdı.

Galatasaray taraftarı için polis çağırdılar

Şampiyonlar Ligi’nde Kasım ayında oynanacak Schalke-Galatasaray maçı, daha bugünden krize neden oldu. Alman Kulübü maç biletlerini, üyeleri için önceki gün, genel satışa ise bugün çıkardı, bununla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Yüzlerce Türk taraftar biletler için kulübe hücum etti. Perşembe akşamından bugünkü satış için kamp kurduğu belirtilen sarı-kırmızılı taraftarların, kulüp binasında kaosa neden oldukları ileri sürüldü.
İki gün önce online satışa akın eden Türk taraftarların bugünse genel satışa büyük ilgi gösterdikleri iletildi. 1700 kadar Galatasaray taraftarının kulübe geldiği ve maça bilet almak için izdiham yarattıkları ifade edildi.

13 ekip otosu olay yerinde : Gelişmelerin ardından Schalke Kulübü’nün “Binanı önünde muazzam bir kalabalık var” diyerek polis çağırdığı ortaya çıktı. Durumun kötüleşmesinden endişe eden Alman ekibinin yetkililerinin, durumu güvenlik birimlerine ilettikleri, 13 otomobillik kolluk kuvvetinin olay mahalline intikal ettiği ifade edildi. Zaman zaman küçük çaplı kargaşalar yaşansa da kavga veya fiziksel müdahalenin olmadığı belirtildi.



‘Bilet kuyruğunda Alman yok’ : Almanya’nın ünlü yayın kuruluşu Deutsche Welle (DW), sarı-kırmızılı taraftarların kuyrukta beklerkenki görüntülerini ekrana getirdi. Olay yerinden yapılan “Schalkenin resmi bilet satışı an itibari ile başladı. Kuyrukta tek Alman yok” paylaşımını okuyucularına ileten DW, “Galatasaray taraftarı maça bilet alabilmek için çılgın bir kuyruk oluşturdu” değerlendirmesini yaptı.

‘Galatasaray biletleri tükendi’ : Olayların ardından Schalke Kulübü biletlerin tükendiğini duyurdu. Diğer iki maçın biletlerini de satışa sunan mavi-beyazlılarda Porto ve Lokomotiv maçı biletlerinin satışının sürmesine rağmen sadece Galatasaray maçında tükeniş yaşanmasının, bir çok Türk taraftarın bilet almasının kanıtı olduğu yorumları yapıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER