SİVASSPOR

Galatasaray - Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 4-2 mağlup etti. Bu maç öncesinde son 8 lig maçında sadece 1 galibiyet elde edebilen Galatasaray, puanını 29'a yükselterek Başakşehir'le arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Sivasspor ise ilk devreyi 24 puanla kapadı.

Galatasaray - Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

Galatasaray, tam 6 golün atıldığı maçta Demir Grup Sivasspor'u 4-2 mağlup etti ve puanını 29'a yükselterek lider Başakşehir'le puan farkını 6'ya indirdi. Bu maç öncesinde Süper Lig'deki son 8 maçında sadece 1 galibiyet elde edebilen Galatasaray, evinde 4 maçlık beraberlik serisine son verdi! Hakan Keleş'in göreve gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayarak 5 maçta 13 puan toplayan Sivasspor ise 6 maç sonra kaybetti ve 24 puanda kaldı. Galatasaray'ın gollerini Eren Derdiyok (penaltı) Feghouli ve Onyekuru (2) kaydederken Sivasspor'un golleri Robinho'dan (2) geldi.

Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçından karelerGalatasaray - Demir Grup Sivasspor maçından karelerGalatasaray - Demir Grup Sivasspor maçından karelerGalatasaray - Demir Grup Sivasspor maçından karelerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

  

Galatasaray, sahadan 4-1'lik üstünlükle ayrılarak puanını 29'a yükseltti. Ligde 4 maç sonra galibiyeti hatırlayan sarı-kırmızılılar ilk devre sonunda lider Başakşehir'le arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Öte yandan Galatasaray, Fatih Terim yönetimindeki 200. galibiyetini elde etti!

Hakan Keleş'in göreve gelmesinin ardından 5 maçta 13 puan toplayan Sivasspor ise 6 maç sonra ilk kez kaybetti ve haftayı 24 puanla kapadı.

GALATASARAY: 4 - 2 :SİVASSPOR

Ve maç sona erdi.

90+4. dakika: Galatasaray üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sofiane Feghouli çıkıyor ve yerini Mustafa Kapı'ya bırakıyor.

90+3. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Arouna Kone ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

90+1. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

90. dakika: Hakem Halil Umut Meler tarafından maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sergiy Rybalka ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topa hareketlenen Hakan Arslan ceza sahası yayı içinden şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

87. dakika: Demir Grup Sivasspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Emre Kılınç çıkıyor ve yerini Erdoğan Yeşilyurt'a bırakıyor.

85. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Robinho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

84. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sergiy Rybalka ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

83. dakika: Galatasaray ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Younes Belhanda çıkıyor ve yerini Ryan Donk'a bırakıyor.

82. dakika: Ceza sahası yayı önünde topla buluşan Robinho kaleyi görüyor ve şutunu gönderiyor. Bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

81. dakika: Sol kanatta topla ilerleyen Garry Rodrigues ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Kaleci Tolgahan Acar yatarak bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

80. dakika: Demir Grup Sivasspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Delvin Ndinga çıkıyor ve yerini Arouna Kone'ye bırakıyor.

79. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sergiy Rybalka ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen Delvin Ndinga kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

77. dakika: Galatasaray ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Eren Derdiyok çıkıyor ve yerini Garry Rodrigues'e bırakıyor.

75. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor. Eren Derdiyok'un altıpas içinde arkaya çevirdiği topa hareketlenen Fernando Reges kafa vuruşunu yapıyor. Bu top üst direğe çarpıyor ardından çizgide sekiyor ve kaleci Tolgahan Acar'ın müdahalesinde top kısa düşüyor. Bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

73. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sofiane Feghouli bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

72. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Robinho ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

70. dakika: Demir Grup Sivasspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Gabriel Torje çıkıyor ve yerini Sergiy Rybalka'ya bırakıyor.

68. dakika: GOOOLL!! Galatasaray, Henry Onyekuru'nun golüyle skoru 4-2'ye taşıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda altıpasın hemen önünde Younes Belhanda bu topu arka direğe çeviriyor. Eren Derdiyok'un bacaklarının arasından geçen topu kontrol eden Henry Onyekuru vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Henry Onyekuru'nun golüyle skoru 4-2'ye taşıyor.

Galatasaray - Sivasspor

65. dakika: Sol kanatta topla ilerleyen Younes Belhanda ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

63. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Hakan Arslan ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu topu kaleci Fernando Muslera kalesinden uzaklaşarak müdahalesiyle tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

60. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Gabriel Torje ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

58. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte takım arkadaşlarının doldurduğu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

56. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Maicon Roque kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gidiyor.

54. dakika: David Braz, Sofiane Feghouli'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

51. dakika: GOOOLL!! Orta alandan Fernando Reges'in ara pasına hareketlenen Henry Onyekuru ceza sahası içinde topla buluşuyor ve sol ayağıyla dokunuşunu yapıyor topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Henry Onyekuru'nun golüyle skoru 3-2'ye taşıyor.

48. dakika: Kaleyi cepheden gören uzak noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Gabriel Torje kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

46. dakika: Hakem Halil Umut Meler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Galatasaray'lı oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

45+5. dakika: Hakem Halil Umut Meler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı 2-2'lik skor ile sona eriyor ve taraflar soyunma odasına beraberlikle giriyor.

45+4. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Gabriel Torje ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

45+3. dakika: Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine atılan kısa pasla buluşan Henry Onyekuru ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

45+2. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Gabriel Torje ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularının kafa ile uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Emre Kılınç ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Fernando Muslera bu topu kolayca kontrol ediyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

43. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top dışarıdan oyun alanına geldiği gerekçesiyle oyun duruyor.

41. dakika: GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Douglas kısa pasını Robinho'ya gönderiyor. Ceza sahası yayı önünde bu topla buluşan Robinho ceza sahası yayı içine girer girmez şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Demir Grup Sivasspor, Robinho'nun golüyle 2-2'lik beraberliği yakalıyor.

40. dakika: Savunma oyuncularından seken topu takip eden Hakan Arslan kaleye şutunu çekiyor ancak seken bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

38. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Henry Onyekuru'nun pasıyla topla buluşan Fernando Reges ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

35. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Uğur Çiftçi ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

32. dakika: GOOOLL!! Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncuları bu topu kafa ile uzaklaştırmak istiyor. Ceza sahası yayı önünde bu topla buluşan Badou Ndiaye kısa pasını Sofiane Feghouli'ye gönderiyor. Altıpasın hemen sağından Sofiane Feghouli vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor.

30. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Mariano Filho ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Yuto Nagatomo vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gidiyor.

28. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Robinho'nun savunma arkasına attığı topla ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Muhammet Demir kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

26. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazda savunmadan seken topla buluşan Hakan Arslan gelişine şutunu göndermek istiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

Galatasaray - Sivasspor

24. dakika: Mariano Filho, Emre Kılınç'a sol kanatta yaptığı sert müdahale sonraısnda sarı kart ile cezalandırılıyor.

22. dakika: GOOOLL!! Penaltı atışı için topun başına geçen Eren Derdiyok kalecinin soluna şutunu gönderiyor ve topla kaleciyi farklı köşelere gönderiyor. Galatasaray, Eren Derdiyok'un penaltı golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

20. dakika: Penaltı atışını kullanmak için topun başına Eren Derdiyok geçiyor.

17. dakika: Uğur Çiftçi, Younes Belhanda'ya ceza sahası içinde yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

15. dakika: Uğur Çiftçi, Younes Belhanda'nın ceza sahası içinde ayağına basarak yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

13. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mariano Filho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

10. dakika: Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Emre Kılınç için ofsayt bayrağı kalkıyor.

8. dakika: GOOOLL!! Demir Grup Sivasspor, Robinho'nun golüyle 1-0 öne geçiyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Robinho penaltı noktasının hemen yanından kaleye vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Demir Grup Sivasspor, Robinho'nun golüyle 1-0 öne geçiyor.

5. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

3. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapmak istiyor ancak bu top dışarıdan oyun alanına geldiği gerekçesiyle oyun duruyor.

1. dakika: Hakem Halil Umut Meler maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Demir Grup Sivasspor maça başlayan taraf oluyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER