GALATASARAY

Galatasaray Schalke 04 Şampiyonlar Ligi maçının sonucu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta maçında Schalke 04 ile golsüz berabere kaldı. İyi oynamadığımız mücadelede alınan 1 puan 'Buna da şükür' dedirtti...

Galatasaray Schalke 04 Şampiyonlar Ligi maçının sonucu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Schalke 04 ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Galatasaray 4, Schalke ise 5 puana yükseldi. İyi oynamadığımız mücadele 'Buna da şükür' dedirtti... Schalke galibiyeti kaçıran taraf olurken, gecenin tartışmasız yıldızı ise yaptığı kritik kurtarışlarla Muslera oldu!

Bu sonucun ardından Galatasaray 4, Schalke ise 5 puana yükseldi. Gruptaki ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında deplasmanda Porto'ya 1-0 mağlup olmuştu. İlk müsabakasında sahasında Porto ile 1-1 berabere kalan Schalke 04 ise, ikinci maçında ise Lokomotiv Moskova'yı dış sahada 1-0 yenmişti.

Galatasaray Schalke 04 maçı fotoğraflarıGalatasaray Schalke 04 maçı fotoğraflarıGalatasaray Schalke 04 maçı fotoğraflarıGalatasaray Schalke 04 maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

5 AS OYUNCUNUN YOKLUĞU ZORLADI...Fernando, Onyekuru, Serdar Aziz, Feghouli ve Emre Akbaba'nın yokluğunu fazlasıyla hisseden Galatasaray, zorlu 90 dakika sonunda sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekibimizin kazandığı 1 puanda maçın en iyisi olan Muslera'nın büyük payı vardı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 4'e, Schalke ise 5'e çıkardı. Grubun dördüncü maçında iki ekip Almanya'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Schalke 04

GALATASARAY: 0 - 0 :SCHALKE 04

Ve maç sona erdi.

90. dakika: Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

89. dakika: Schalke 04 cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mark Uth oyundan alınırken yerine Guido Burgstaller oyuna dahil oluyor.

87. dakika: Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Steven Skrzybski doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kalecimiz Fernando Muslera uzanarak gole izin vermiyor.

85. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sebastian Rudy ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmamızdan seken topu Muğdat Çelik uzaklaştıramıyor. Penaltı noktasının sol tarafında topu önünde bulan Salif Sane'nin vuruşu savunmamızdan sekerek penaltı noktasının ön tarafında Steven Skrzybski'nin önünde kalıyor. Steven Skrzybski bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Fernando Muslera'nın üzerine gidiyor.

80. dakika: Konuk ekipte ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Breel Embolo oyundan alınırken yerine Weston Mckennie oyuna dahil oluyor.

77. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Hamza Mendyl ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kalecimiz Fernando Muslera çıkıyor ve bu topu kontrol etmeyi başarıyor.

75. dakika: Mavi beyazlılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Evgen Konoplyanka oyundan alınırken yerine Steven Skrzybski oyuna dahil oluyor.

71. dakika: Sol kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Younes Belhanda ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmanın ters vuruşu ile meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

69. dakika: Temsilcimizde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eren Derdiyok oyundan alınırken yerine Muğdat Çelik oyuna dahil oluyor.

65. dakika: Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Sebastian Rudy havadan pasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu karşılamayı başarıyor.

61. dakika: Breel Embolo topla birlikte ceza yayına sokuluyor ve bireysel çabası ile ceza sahası sağ çaprazına doğru girerek çok sert vuruyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen sağ tarafından dışarı gidiyor.

59. dakika: Sarı kırmızılı temsilcimizde Martin Linnes rakibi Sebastian Rudy'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

58. dakika: Daniel Caligiuri sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Breel Embolo vuruşunu yapıyor ve Muslera'nın kontrol edemediği top filelerimize gidiyor. Pozisyon sonrasında yan hakemin bayrağı kalkıyor ve filelerimize giden bu top gol değeri kazanmıyor.

56. dakika: Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Evgen Konoplyanka doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kalecimiz Fernando Muslera meşin yuvarlağa son anda müdahale ederek kalenin üzerinden dışarı gitmesini sağlıyor.

54. dakika: Yuto Nagatomo rakibi Daniel Caligiuri'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

52. dakika: Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Breel Embolo sağ çaprazda kalecimiz Muslera'yı geçmek isterken yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Benoit Bastien, kendisini aldatmaya yönelik davranış sergilediği gerekçesi ile Breel Embolo'yu sarı kart ile cezalandırıyor.

50. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Evgen Konoplyanka ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Breel Embolo kafa vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Fernando Muslera sağ köşede doğru yer tutuyor ve gole izin vermiyor.

48. dakika: Mavi beyazlılar gole çok yaklaşıyor. Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Breel Embolo ceza yayını geçerek kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Breel Embolo'nun vuruşunda top kaleci Muslera'dan dönerek tekrar kendisine geliyor. Bir kez daha şansını deneyen tecrübeli oyuncuya bu kez çizgi üzerinde Ozan Kabak izin vermiyor.

46. dakika: Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimizin vuruşu ile başlıyor.

45. dakika: Bir dakikalık oynanmamış süre bölümünden sonra hakem Benoit Bastien'ın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

44. dakika: Topla birlikte ceza yayına sokulan Evgen Konoplyanka topu sağ tarafına çekerek çok sert vuruyor ancak kalecimiz Fernando Muslera güzel bir kurtarış çıkartıyor.

43. dakika: Temsilcimiz mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremiyor! Younes Belhanda'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Martin Linnes bekletmeden ceza sahası içi sağ tarafına hareketlenen Garry Rodrigues'e gönderiyor. Son çizgiye inen Garry Rodrigues pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya doğru hareketlenen Eren Derdiyok bekletmeden sert vuruyor ancak kaleci Alexander Nübel gole izin vermiyor.

42. dakika: Yuto Nagatomo savunma arkasına doğru havadan uzun oynuyor. Bu noktaya hareketlenen Garry Rodrigues kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak yan hakemin bayrağı tecrübeli oyuncu için kalkıyor.

41. dakika: Evgen Konoplyanka ceza yayının sol tarafında topla buluşuyor ve sağ ayağının içi ile şansını deniyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ üst tarafından dışarı gidiyor.

38. dakika: Badou Ndiaye topla birlikte ceza yayı sağ çaprazına sokuluyor ve vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden az farkla dışarı gidiyor.

36. dakika: Ceza yayının hemen gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Maicon Roque doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin biraz üzerinden dışarı gidiyor.

33. dakika: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Garry Rodrigues ceza yayındaki arkadaşı Eren Derdiyok ile duvar pası yapmak istiyor ancak Eren'in pası yerini bulmuyor.

29. dakika: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken temsilcimizin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

25. dakika: Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Sinan Gümüş pasını ceza sahası sağ çaprazının gerisindeki arkadaşı Martin Linnes'e gönderiyor. Martin Linnes ortasını bekletmeden uzak direğe doğru yapıyor ancak meşin yuvarlağın düştüğü noktada hiçbir arkadaşı bulunmuyor.

21. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sebastian Rudy ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor ancak savunmamız kafa ile meşin yuvarlağı karşılamayı başarıyor.

18. dakika: Mavi beyazlılar net bir fırsattan daha yararlanamıyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sebastian Rudy ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Breel Embolo uçarak kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

15. dakika: Ceza yayı gerisinde topla buluşan Suat Serdar ceza yayına girer girmez şansını deniyor ancak meşin yuvarlak savunmamıza çarparak oyun alanını terk ediyor.

13. dakika: Mavi beyazlılar gole çok yaklaşıyor. Savunma arkasına atılan topa sağ çaprazda Evgen Konoplyanka hareketleniyor. Tecrübeli oyuncu ceza sahasına girer girmez kalecinin üzerinden aşırtma vuruşunu yapıyor ancak savunmamızda Martin Linnes meşin yuvarlağı altıpas alanı içerisinde karşılamayı başarıyor.

10. dakika: Garry Rodrigues ceza yayı sol çaprazına doğru sokuluyor ve çok sert bir şut çıkarıyor. Kaleci Alexander Nübel üzerine gelen bu topu yumrukları ile zor da olsa çıkartmayı başarıyor.

8. dakika: Hızlı gelişen atağımızda Sinan Gümüş'ün pası ile sağ kanatta Martin Linnes topla buluşuyor ancak tecrübeli kanat oyuncusunun pozisyonu ofsayt.

5. dakika: Orta yuvarlağın hemen önünde Sinan Gümüş rakibi Matija Nastasic'in sert müdahalesi ile yerde kalıyor ancak hakem Benoit Bastien'in eli cebine gitmiyor.

1. dakika: Müsabaka konuk ekip Schalke 04'ün vuruşu ile başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER