GALATASARAY

Galatasaray Podolski'yi resmen açıkladı

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Podolski'yi resmen açıkladı

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, transfer gündeminde yer alan Pato, Caceres, Adebayor ve Drogba konusundaki görüşlerini net biçimde açıklarken, Podolski ve Chedjou ile ilgili söylentilere de son noktayı koydu.

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Beyaz TV'ye bağlanarak transfer çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Konyaspor maçında gol atan Sabri için çok mutlu olduğunu belirten Nazifoğlu, "Buraya dezavantajlı gelmiştik, mutluyuz. Rodrigues'in ilk maçında takıma uyum sağlaması mutluluk verici oldu. Sabri'den çok memnunum demiştim ve taraftarlardan büyük tepkiler almıştım. Biz kazanamasaydık, hocaya tepki gelirdi" dedi.

PODOLSKI İÇİN NOKTA: "TAKIMDA KALDI"

Podolski'nin takımda kaldığını kaydeden yönetici, "Podolski karakterli bir oyuncu. Çin'in teklifi artık bizi ilgilendirmiyor. Bizim oyuncumuz, yolumuza devam ediyoruz. Podolski'nin ailesi Almanya'ya döndü, ondan dolayı bir problem vardı. Bizim Podolski ile hiçbir zaman problemimiz olmadı" ifadelerini kullandı.

"PATO DEFTERİNİ KAPATTIK"

Levent Nazifoğlu, Beyaz Futbol'a Alexandre Pato iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Nazifoğlu, Brezilyalı golcü için "Alexandre Pato ismi doğru değil. Kendisini arzu ediyorum ama şu an çok formda ve kulübü vermiyor. Pato defterini kapattık" dedi.

"CACERES VE ADEBAYOR İLE İLGİLENMİYORUZ"

Juventus'un eski oyuncusu Martin Caceres'le kesinlikle ilgilenmediklerini belirten Nazifoğlu, "Martin Caceres'i yalanlıyorum. Domagoj Vida için 12 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyorlar. O yüzden almayacak. Santrfor konusunda düşüncemiz var. Adebayor ile ilgilenmiyoruz. Podolski'nin gitmesini istemiyoruz" diye konuştu.

"CHEDJOU İNŞALLAH TRABZONSPOR'A GİDER"

Levent Nazifoğlu, Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou'yu kesin olarak göndereceklerini vurgulayarak, "Chedjou ile yollarımızı ayırıyoruz. İnşallah Trabzonspor'a gider. Orada yararlı olur" ifadesini kullandıb

"DROGBA İLERİDE İDARİ KADRODA OLUR"

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Drogba hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, ""Drogba çok yaşlı. Transfer etsek ve yedek bıraksak sorun çıkaracak. Bize çok faydası olmuş. Umarım ileride idari kadroda olur" dedi.

"EKİCİ BİZE TEKLİF EDİLDİ"

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerden biri olan Mehmet Ekici hakkında itiraflarda bulunan Nazifoğlu, "Mehmet Ekici birileri tarafından bize teklif edildi. Trabzonspor'un yöneticileri devreye girdi. Bizim Trabzonspor ile iyi bir dostluğumuz var. Mehmet Ekici ile görüşmedik" diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER