GALATASARAY

Galatasaray Östersunds maçı sonucu ve özeti

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci maçında temsilcimiz Galatasaray evinde İsveç temsilcisi Östersunds'u konuk etti

Galatasaray Östersunds maçı sonucu ve özeti

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında İsveç ekibi Östersunds ile 1-1 berabere kaldı. İsveç'teki ilk maçı 2-0 kaybeden Aslan, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

İLK MAÇ 2-0

İsveç'te oynanan ilk maçı Östersunds 2-0 kazanarak büyük avantaj yakalamıştı. Eşleşmeyi geçen takım UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselecek ve Fola Esch-Inter Baku maçının galibi ile mücadele edecek.

TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaraylı taraftarlar, maçın son bölümünden başlamak üzere, yönetim ve Igor Tudor'u istifaya davet ederken, kaptan Selçuk ve diğer futbolcuları ıslık yağmuruna tuttu. Taraftarlar bir tek kaleci Fernando Muslera'yı alkışladı.

Galatasaray Östersunds maçı fotoğrafları

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Bastian Dankert, Mike Pickel, Rene Rohde (Almanya)

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Pereira, Ahmet Yılmaz Çalık, Lionel Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Bafetimbi Gomis
Teknik Direktör: Igor Tudor

Östersunds: Aly Keita, Ronald Mukiibi, Sotirios Papagiannopoulos, Tom Pettersson, Samuel Mensah Mensiro, Brwa Nouri, Fouad Bachirou, Dennis Widgren, Saman Ghoddos, Ken Sema, Alhaji Gero
Teknik Direktör: Graham Potter

Goller: Dk. 69 Ahmet Yılmaz Çalık (Galatasaray); Dk. 60 Brwa Nouri (Penaltıdan) (Östersunds)
Sarı Kartlar: Dk. 21 Bafetimbi Gomis, Dk. 39 Fernando Muslera, Dk. 49 Tolga Ciğerci (Galatasaray)

GALATASARAY: 1-1 :ÖSTERSUNDS
90. dakika: Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Galatasaray: 1 - Östersund: 1

90. dakika: Östersund takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Aly Keita geçiyor.

90. dakika: Garry Rodrigues rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

90. dakika: Galatasaray takımında Younes Belhanda faul yapıyor.

90.dakika: Galatasaray takımında Younes Belhanda hakem Bastian Dankert tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

89. dakika: Östersund, Douglas Bergqvist ile serbest vuruş kullanacak.Galatasaray takımında Younes Belhanda faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Samuel Mensah.

88. dakika: Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Östersund adına Alhaji Gero kullanacak.

87. dakika: Galatasaray takımında Garry Rodrigues hakem Bastian Dankert tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

86. dakika: Östersund, Samuel Mensah ile serbest vuruş kullanacak.Galatasaray takımında Garry Rodrigues faul yapıyor.

Galatasaray Östersunds maçı fotoğrafları

85. dakika: Brwa Nouri, Selçuk İnan tarafından faulle durdurulduğu için Östersund serbest vuruş kullanacak.

84. dakika: Galatasaray takımından Martin Linnes sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

82. dakika: Younes Belhanda, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Brwa Nouri tarafından faule maruz kalıyor. Galatasaray takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ahmet Çalık.

81. dakika: Östersund takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ken Sema çıkıyor ve yerine Jamie Hopcutt oyuna giriyor.

80. dakika: Östersund takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Brwa Nouri geçiyor.

79. dakika: Galatasaray takımında Sinan Gümüş faul yapıyor.

78. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Galatasaray adına Garry Rodrigues kullanacak.

77. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Martin Linnes ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

75. dakika: Galatasaray takımı Garry Rodrigues ile GOL fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Garry Rodrigues tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Martin Linnes ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

73. dakika: Galatasaray takımından Martin Linnes sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.Galatasaray takımından Ahmet Çalık ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

72. dakika: Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Maicon Roque ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.Galatasaray, Garry Rodrigues ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

69. dakika: GOL Ahmet Çalık skora dengeyi getiriyor.

68. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67.dakika: Sol çaprazdan Martin Linnes ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

64. dakika: Galatasaray takımından Yasin Öztekin ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

62. dakika: Alhaji Gero, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Selçuk İnan tarafından faulle durduruluyor.Östersund takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Brwa Nouri.

60. dakika: GOL! Brwa Nouri penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.

58. dakika: Galatasaray takımından Maicon Roque sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

57. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.Selçuk İnan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

Galatasaray Östersunds maçı

56. dakika: Galatasaray takımında oyuncu değişikliği; Lionel Carole oyundan çıkarken Eren Derdiyok oyuna giren isim.

56. dakika: Maicon Roque ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

54. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

53. dakika: Samuel Mensah – Lionel Carole mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Galatasaray lehine faul kararı veriyor. Galatasaray, Selçuk İnan ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

52. dakika: Galatasaray takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Bafetimbi Gomis tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

51. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

51.dakika: Selçuk İnan ile Galatasaray takımı köşe vuruşu kullanacak.

49. dakika: Fouad Bachirou, Tolga Ciğerci tarafından faulle durdurulduğu için Östersund serbest vuruş kullanacak.

47. dakika: Bafetimbi Gomis için ofsayt bayrağı kalkıyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

D.A: Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45. dakika: Bu dakikada Galatasaray takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Yasin Öztekin

45. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor. Younes Belhanda ile Galatasaray takımı köşe vuruşu kullanacak.Galatasaray takımından Sinan Gümüş tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.Lionel Carole ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.Galatasaray, Selçuk İnan ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

44. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Bafetimbi Gomis, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

43. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

42. dakika: Galatasaray, Selçuk İnan ile serbest vuruş kullanacak. Östersund, Dennis Widgren ile serbest vuruş kullanacak.

41. dakika: Saman Ghoddos, Sinan Gümüş tarafından faule maruz kalıyor.Brwa Nouri - Selçuk İnan mücadelesinde hakem, Galatasaray lehine faul kararı veriyor.

39. dakika: Galatasaray takımında Fernando Muslera hakem Bastian Dankert tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

39. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ken Sema ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Ken Sema ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.Östersund, Ken Sema ile köşe vuruşu kullanıyor.

37. dakika: Orta saha çizgisine yakın bir noktada Brwa Nouri, Yasin Öztekin tarafından faule maruz kalıyor.

34. dakika: Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Dennis Widgren, Sinan Gümüş tarafından faule maruz kalıyor. Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Östersund adına Dennis Widgren kullanacak.

33. dakika: Selçuk İnan, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

32. dakika: Galatasaray takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ahmet Çalık.

31. dakika: Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Younes Belhanda ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

29. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

28. dakika: Sağ çaprazdan Maicon Roque ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.Galatasaray, Selçuk İnan ile köşe vuruşu kullanıyor.

27. dakika: Bu dakikada Galatasaray takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Yasin Öztekin

26. dakika: Taç çizgisine yakın bir yerde Martin Linnes, Dennis Widgren tarafından faule maruz kalıyor.Galatasaray, Martin Linnes ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

25. dakika: Samuel Mensah, Bafetimbi Gomis tarafından faule maruz kalıyor.Östersund takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aly Keita.

23. dakika: Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Östersund adına Brwa Nouri kullanacak.

22. dakika: Dennis Widgren, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Yasin Öztekin tarafından faulle durduruluyor.Östersund, Sotiris Papagiannopoulos ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

21. dakika: Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Östersund adına Aly Keita kullanacak.

21. dakika: Ofsayt bayrağı Bafetimbi Gomis için kalkıyor

20. dakika: Korner bayrağına yakın bir noktada topla buluşan Sotiris Papagiannopoulos , Bafetimbi Gomis tarafından faulle durduruluyor.Galatasaray takımında Bafetimbi Gomis, sarı kart görüyor.

19. dakika: Galatasaray takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Yasin Öztekin altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

19. dakika: Lionel Carole ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

15. dakika: Galatasaray takımında Lionel Carole faul yapıyor. Östersund, Saman Ghoddos ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

13. dakika: Östersund, Ken Sema ile köşe vuruşu kullanıyor. Tom Pettersson tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

11. dakika: Galatasaray takımında, orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Selçuk İnan.

10. dakika: Dennis Widgren – Sinan Gümüş mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Galatasaray lehine faul kararı veriyor.

8. dakika: Galatasaray takımından Maicon Roque tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

7.dakika: Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Östersund adına Sotiris Papagiannopoulos kullanacak.

6. dakika: Galatasaray takımından Tolga Ciğerci sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

2. dakika: Galatasaray takımından Martin Linnes sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

1. dakika: İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

M.Ö: 52.652 kişi kapasiteli Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Bastian Dankert yönetecek.

M.Ö: Galatasaray ile Östersund, UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçı Östersund 2-0 kazandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER