GALATASARAY

Galatasaray orta sahaya takviye yapacak

UEFA’dan aldığı 1 yıl men cezasının ardından harcamalarında kuruşun bile hesabını yapan Galatasaray, bonservis sorunu olmayan ‘genç Kuzeyliler’e yöneldi. Aslan’da son hedef kontratı bitecek olan Gladbach’ın Norveçli orta sahası Havard Nordtveit...

Galatasaray orta sahaya takviye yapacak

Geçen sezon rüya gibi bir dönem geçiren ve Türkiye’deki tüm kupalara ambargo koyan Galatasaray için bu sezon kabus gibi geçerken, Sarı Kırmızılılar’da hedef artık Avrupa kupasına, lig sıralaması ya da Türkiye Kupasıyoluyla uzanarak gelecek sezonki cezayı en kısa sürede bitirebilmek...

FELİPE MELO'NUN BOŞLUĞU...

Finansal Fair Play kriterleri sebebiyle artık harcamalarında çok dikkatli davranan Galatasaray, gelecek sezon takıma katkı yapabilecek oyuncuların listesini şimdiden hazırlıyor. Felipe Melo’nun ayrılmasından sonra Ryan Donk’u devre arasında kadrosuna katan ancak Hollandalı’dan istediği performansı elde edemeyen Cim Bom, Martin Linnes’in ardından bir Norveçli’yi daha kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe Caner Erkin'e alternatif buldu

LİNNES'LE MENAJERİ AYNI

Alman ekibi Borussia M’gladbach’ın 25 yaşındaki orta sahası Havard Nordtveit’ı izleyen scout ekibinin, oyuncuyu çok beğendiği ve sezon sonu için görüşmelerin kısa süre içinde başlayacağı öğrenildi. 28 kez Norveç Milli Takımı’nın formasını giyen oyuncunun menaceri Jim Solbakken, aynı zamanda devre arasında takıma katılan Linnes’in ve Sivasspor’un bu sezon kadroya kattığı bir başka Norveçli orta saha Etzaz Hussein’in de menacerliğini yapıyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi için flaş iddia

SLAVEN BİLİC DE PUSUDA!

Galatasaray’ın çok istediği Nordtveit, ön libero ve orta sahanın ortası gibi mevkilerin yanı sıra sağ bek pozisyonunda da oynayabiliyor. Gladbach’la Bundesliga’da 24 maça çıkan Nordtveit, 4 gol 1 asistlik performans segilerken, Premier Lig’de Şampiyonlar Ligi hedefiyle mücadele eden Slaven Bilic’in takımı West Ham United’ın da ilgisini çekti. İngiliz basınında West Ham’ın Nordtveit ile ön protokol imzalamak üzere olduğu yazılırken, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER