GALATASARAY

Galatasaray Nagatomo'yu KAP'a bildirdi!

Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona ulaşıyor. Sarı Kırmızılılar'ın görüştüğü Inter'li oyuncu Yuto Nagatomo İstanbul'a geldi. Galatasaray, Nagatomo'nun kiralanması konusunda görüşmelerin başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Nagatomo'yu KAP'a bildirdi!

Devre arası transfer döneminde sessiz kalan Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Sarı-kırmızılı kulüp İtalya'nın Inter ekibinden Yuto Nagatomo ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Japon oyuncunun uçağı 11.30 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Galatasaray, Yuto Nagatomo’nun kiralanması konusunda futbolcu ve kulübü Inter’le görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

İşte o açıklama…

Resmiyete dökülmesi bekleniyor : Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki Japon futbolcu Yuto Nagatomo’yu kiralamak için İtalyan kulübüyle 1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. İşin bugün resmiyete dökülmesi bekleniyor.

1 milyon euroya anlaştılar: Inter ile 1 milyon euro karşılığında anlaşan Galatasaray, satın alma opsiyonu için de sözleşmeye 7 milyon euro yazdırdı. Nagatomo ile de maddi konularda anlaşan sarı-kırmızılı yetkililer transfere nokta koymak için Ndiaye işinin resmiyete dökülmesini bekliyor.

Nagatomo'dan Inter'e veda mesajı :  Galatasaray'ın 31 yaşındaki yeni sol beki, twitter hesabından 7 yıl formasını giydiği Inter'e veda mesajı yayınladı.

''Bugün Inter'de 7. yılımı tamamladım. 31 Ocak 2011'de bana teklif yaptıkları günü asla unutmayacağım. Kalbim Inter'e şükranlarla dolu. Teşekkür ederim.

Terim ısrarcı oldu : Teknik direktör Fatih Terim’in sol bek konusunda ısrarcı olması, bu transferde Galatasaray’ın kararlı olmasına neden oldu. Aslan, en azından bu sorunu hallederek ikinci yarı daha rahat etmek istiyor.

101 kez milli oldu : Tam bir tecrübe abidesi olan Nagatomo, yedi yıldır Inter forması giyiyor. Rusya’daki Dünya Kupası’na katılan Japonya Milli Takımı’nın başarısında da önemli pay sahibi olan 31 yaşındaki sol bek, ülkesinin elemelerdeki maçlarında üç asist yaptı. 101 kez milli olan futbolcu, Japonya’nın 100 sayı barajını tarihteki yedi futbolcusundan biri.

Erkan Zengin Süper Lig'e geri döndü

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER