GALATASARAY

Galatasaray Mehmet Topal için düğmeye bastı

Kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da, sıkıntının temel sebebi olarak görünen ön libero eksikliği için Galatasaray yönetimi devreye girdi.

Galatasaray Mehmet Topal için düğmeye bastı

Üç kupayla kapatılan geçen sezonki kadronun savunma hattında pek bir değişiklik yaşanmazken ön liberoda Melo'yu kaybeden Cimbom, ligde en çok gol atan 2. takım olmasına rağmen gol yeme sorununu çözemediği için şampiyonluktan erken koptu.

HEDEFTEKİ İSİM MEHMET TOPAL MI?

Devre arasında Kasımpaşa'dan Ryan Donk'u alarak bu mevki için çare arayan ancak Hollandalı'nın gösterdiği vasat performans nedeniyle umduğunu bulamayan Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinde top koşturan Mehmet Topal'ı gözüne kestirdi.

 MEHMET TOPAL

Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek olan ve kulübüyle hala anlaşma sağlayamayan milli oyuncu için harekete geçen yönetim, eski oyuncusunu tekrar renklerine bağlamaya çalışacak.

SELÇUK İNAN'LA UYUMLU

Kaptan Selçuk İnan'la, tıpkı A Milli Takım'da olduğu gibi Galatasaray'da da iyi bir ikili olacağı düşünülen Mehmet Topal'la şimdilik herhangi bir temasta bulunulmadı.

Milli oyuncunun sözleşmesinin bitiş tarihi olan 31 Mayıs'a kadar sıkı şekilde takip edileceği ve Kanarya ile anlaşma sağlayamaması halinde Aslan'ın kurmaylarının bu transferi bitirmek için devreye gireceği öğrenildi.

Dursun Özbek bir taşla iki kuş vuracak!

TARAFTARLA SORUNU YOK

2006-10 yılları arasında Galatasaray formasını terleten, efendi kişiliği ve centilmen duruşuyla da herkes tarafından sevilen Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra eski takımına karşı olumsuz bir açıklama yapmaması ve Arena'da oynanan maçlarda Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdıracak bir harekette bulunmaması nedeniyle yeniden Galatasaray'a dönmesine sıcak bakılıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER